Galaxy Digital CEO’suna Göre Bitcoin (BTC), Bu Tarihlere Kadar 500.000 Dolar Seviyelerine Ulaşabilir!

2 years ago 91

Analitik Firması Santiment, Bu Göstergeyi İşaret Etti! Bitcoin Ralliye Hazırlanıyor Olabilir

Galaxy Digital'in kurucusu ve CEO'su Mike Novogratz, Bloomberg ile gerçekleştirdiği yakın tarihli bir Youtube yayınında kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Novogratz, Bitcoin'in ilerleyen birkaç yıl içerisinde 500.000 dolar seviyelerini aşabileceği konusunda hala iyimser olduğunu dile getirdi.

Galaxy Digital CEO'su, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Bloomberg ile gerçekleştirdiği yakın tarihli bir Youtube yayınında kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz, son dönemlerde birçok kurumsal yatırımcının ardı ardına BTC satışı gerçekleştirmesinin yakın vadede olumsuz olduğunu ifade etse de henüz portföyüne henüz Bitcoin eklememiş çok sayıda potansiyel kurumsal yatırımcı olduğunu dile getirdi. Novogratz, son yıllarda yükselen küresel enflasyona dikkat çekti ve Bitcoin'in global ölçekteki benimsenmesinin önemli ölçüde artış göstereceğini öne sürdü. Öte yandan geçmişte birçok kez Bitcoin'in ilerleyen birkaç yıl içerisinde 500.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini dile getiren Novogratz, bu konuda hala iyimser olduğunu da ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Güne yükseliş ile başlayan Bitcoin (BTC), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 23.150 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası yönünü yeniden yukarı çevirdi ve piyasadaki çok sayıda kripto para birimi son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde çift haneli değer artışları kaydetti. Ethereum (ETH), 1.600 dolar seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,09 trilyon dolara ulaştı. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 155 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article