Galaxy Digital, Kurumsal Benimsenme Adına Önemli Adımlar Atan Kripto Projesine Dikkat Çekti!

2 years ago 127

Galaxy Digital tarafından yayınlanan yeni bir raporda, Avalanche‘ın (AVAX) kurumsal benimsenme adına önemli adımlar atmakta olduğu ifade edildi. Raporda, özellikle Avalanche’ı geliştiren teknoloji şirketi Ava Labs’ın geleneksel finans sisteminden çok sayıda kurumla geliştirdiği işbirliklerine dikkat çekildi.

Galaxy Digital’dan Dikkat Çeken Rapor

Dijital varlık yönetimi firması Galaxy Digital, yeni raporunda, popüler akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın merkezi olmayan finans (DeFi) ekosisteminde şimdiden önemli bir role sahip olduğunu ifade etti. Avalanche’ı geliştiren teknoloji şirketi Ava Labs’ın da önemli adımlar attığını belirten Galaxy Digital, şirketin geleneksel finans sistemindeki birçok kurumla da işbirliği yaptığını ve yapmakta olduğunu ifade eden çeşitli örnekleri sıraladı.

Avalanche, Karbon Verimliliği Bakımından Bitcoin ve Ethereum'u Geride Bıraktı!

Avalanche, Karbon Verimliliği Bakımından Bitcoin ve Ethereum’u Geride Bıraktı!

AVAX’da Güncel Görünüm

Lider kripto para birimi Bitcoin, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı askeri operasyon başlatması ile birlikte 34.500 dolar fiyat seviyelerine kadar gerileyen değer kayıpları kaydetmeye başladı. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasına da güçlü bir düşüş ivmesi kazandırdı. Bu bağlamda AVAX da kaydettiği değer kayıplarının ardından 65 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi ve kritik destek seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı.

Ancak piyasanın belirli ölçüde toparlanması ile birlikte AVAX da yönünü yeniden yukarı çevirdi. AVAX, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %7’lik bir yükseliş hareketi kaydederek yeniden 80 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article