GameStop NFT Pazar Yeri İçin Bu Altcoin İle Anlaştı: Coin’in Fiyatı Fırladı!

2 years ago 129

Bugün yapılan açıklamalara göre GameStop bir NFT pazarı kurabilmek için Immutable X ile ortaklığa vardı. Şirket daha önce Ekim ayında yaptığı bir iş ilanı paylaşımında da metaverse’e adım atmak istediğini ortaya koymuştu.

GameStop Adım Adım İlerliyor

Oyun devi yaptığı bir basın açıklamasında, carbon-neutral bir ortam sunduğu ve NFT işlemleri ile madencilikte sıfır gas fee sağladığı için Ethereum layer 2 çözümü olan Immutable X ile ortaklığa vardıklarını dile getirdi.

Ek olarak GameStop NFT pazarının, kolaylıkla alınıp satılabilen milyarlarca düşük maliyetli, oyun içi varlığı içereceğini ve özellikle dijital gayrimenkul ve oyun içi görünümlerin dahil edileceğini ifade ediyor. Bunlara ek olarak bu yeni NFT pazarı, binlerce Ethereum işlemini tek bir işlemde birleştirebilen zero-knowledge proof teknolojisini kullanmak için Starkware’den yararlanacak.

100 Milyon Dolarlık Fon

Pazar yeri haberleriyle birlikte GameStop ve Immutable X, ekosistemde Web 3 oyun geliştirmesini desteklemeye adanmış 100 milyon dolarlık bir fonun başlatıldığını duyurdu. Fon, oyun geliştiricileri ve stüdyoları piyasaya çekmeyi ve son birkaç ay içinde piyasaya sürülecek 100 milyon dolar artı oyun fonlarından biri olmayı hedefliyor.

Immutable’ın kurucu ortağı Robbie Ferguson konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “GameStop görevi kelimenin tam anlamıyla oyuncular için güçtür ve burada yapmaya çalıştığımız da tam olarak bu. 100 milyon dolar, yaptığımız işte küçük bir tutar.” sözlerini kullandı.

Immutable, geçtiğimiz Eylül ayında BITKRAFT Venture ve King Rival Capital liderliğinde 65 milyon dolarlık B Serisi fonu topladı. IMX token’ı ise sabahın erken saatlerindeki işlemlerde keskin bir şekilde yükseldi.

Son 24 saat içinde %20’nin üzerinde artış kaydeden IMX yazının yayına hazırlandığı sırada 3,64 dolarda işlem görüyor.

Read Entire Article