Gate.io, Mayıs 2022’de 9. Doğum Günü Kutlamalarında Yeni Marka Kimliğini Açıklayacak

2 years ago 97
Okuma Süresi: 2 Dakika

Yeniden markalamayla birlikte Gate.io, yeniden tasarlanan mobil uygulamasını ve yeni özelliklere sahip mini uygulamasını ve ayrıca toplam 9.000.000 dolar ödüllü yarışmalar sunacak.

Dünyanın en eski kripto para borsalarından biri olan Gate.io bugün şirketin 27 Mayıs 2022’de başlayacak olan 9. doğum günü kutlamaları sırasında platformlarında kullanılacak yeni bir marka kimliğini açıklayacağını duyurdu.

Gate.io’nun logosunun ve markasının tamamen elden geçirilmesiyle birlikte şirket, cep telefonları için Gate.io Lite Uygulamasını ve mini uygulamasını piyasaya sürecek. 9. yaş gününü ve marka değişikliğini kutlamak için Gate.io, kullanıcıları için toplam 9.000.000 dolar ödül verilecek çok sayıda yarışma düzenleyecek.

Gate.io’nun CEO’su ve kurucusu Dr. Han ise konuyla ilgili olarak, “Kripto para birimlerinin hızlı büyümesi, ürünler, hizmetler, marka değerleri ve daha fazlası açısından ana akım kripto borsalarının gelişimini hızlandırdı. Markamızın inovasyon ve atılım DNA’sı düşünüldüğünde, Gate.io’nun yenilenmeye ve canlandırıcı bir değişime ihtiyacı vardı. Dünyanın her yerinden müşterilerle çalışmayı ve pırıl pırıl yeni bir Gate.io marka kimliği oluşturmayı dört gözle bekliyoruz.” sözlerini kullandı.

Gate.io için Yepyeni Bir Görünüm

Gate.io, şirketin 2013 yılında kurulmasından bu yana dokuz yıllık dijital varlık inovasyonunun doruk noktasını yansıtan ve Gate.io’nun 10 milyondan fazla kullanıcısı için zengin dijital varlık hizmetleriyle daha kapsayıcı, entegre ve benzersiz bir deneyim sunmak için olgunlaştığının sinyalini veren yeni logosu, sloganı ve renk şeması için yenilenmiş bir marka kimliği ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Yeniden markalaşma aynı zamanda Gate.io için hızla gelişen ve büyüyen kripto ekonomisinde yeni bir bölümün başlangıcına işaret ediyor ve bu da platformun sıklıkla dünyanın en büyük ikinci günlük işlem hacmine ulaştığının görülmesini sağlıyor.

Gate.io, yeni marka kimliğinin yanı sıra, mobil uygulamasında, kullanıcıların bir “Lite App” sürümünü seçmelerine olanak tanıyacak ve birden fazla kripto işlemi için aerodinamik ve basitleştirilmiş uygulama içi işlemler sunacak dikkate değer bir güncelleme başlatacak. Lite Uygulamasının daha temiz, daha kullanıcı dostu arayüzü, yeni ve mevcut kullanıcıların hareket halindeyken farklı kripto varlıkları için bir dizi özelliğe erişebildikleri hızlı ve verimli bir şekilde yatırım yapmalarını ve işlem yapmalarını daha da kolaylaştıracak.

Gate.io Kutlamaları

Gate.io‘nun 9. doğum günü şenliklerini başlatmak için kullanıcılar, toplam 9.000.000 dolar değerinde ödül verilecek bir dizi heyecan verici yarışma ve promosyona katılabilir. Başlangıç olarak Twitter’daki Altın Külçe kampanyası, katılımcı Gate.io kullanıcılarına token olarak 50.000 dolar değerinde bir ödül havuzu kazanma şansı veriyor ve bir şanslı kazanan 999 gram altın külçe kazanacak. Gate.io, kutlamaların bir parçası olarak kullanıcıları için NFT ve işlem yarışmalarına da ev sahipliği yapacak.

Gate.io Hakkında

2013 yılında kurulan Gate.io, dünyanın en eski kripto para borsalarından biri. Gate.io, önde gelen birden fazla dijital varlığın ticareti ile ilgili hizmetler sunar ve dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verecek şekilde büyüdü. CoinGecko’da likidite ve işlem hacmine dayalı olarak sürekli olarak en iyi 10 kripto para borsasından biri olarak yer alıyor ve Blockchain Şeffaflık Enstitüsü (BTI) tarafından da doğrulandı. Gate.io ayrıca Forbes Advisor tarafından 4.5 puan alarak 2021’in En İyi Kripto Borsalarından biri haline geldi. Ana borsanın yanı sıra Gate.io ayrıca merkezi olmayan finans, araştırma ve analitik, risk sermayesi yatırımı gibi başka hizmetler de sunuyor.

Lütfen Gate.io’nun belirli pazarlarda ve yargı bölgelerinde tam hizmet ölçeğini sağlamayabileceğini ve Gate.io’nun Kısıtlanmış Konumlardan Hizmetlerin tamamının veya bir kısmının kullanımını kısıtlayabileceğini veya yasaklayabileceğini unutmayın. Kısıtlanmış konumların ayrıntıları için Hizmet Şartları “Bölüm II Uygunluk” bölümünü okuyabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article