Gate.io, Yeniden Yapılandırılan İndirim Katmanlarını ve Piyasa Yapıcı İndirimlerini Tanıttı

2 years ago 92

Yapılan son açıklamalara göre Gate.io, VIP ve Market Maker kademeli indirim programında bir güncelleme duyurdu. Artık piyasa yapıcılar, MM katmanlarında -%0.012'ye kadar düşük yapıcı oranlarından ve 10 ve daha yüksek VIP katman düzeylerinde %0 Maker ücretinden yararlanabilecekler. Açıklamalara göre bu yeni değişiklikler ile Gate.io, piyasadaki en rekabetçi komisyon oranını da esnetmiş oldu.

Dünyadaki popüler borsalardan biri olan Gate.io, VIP ve MM katman sistemlerini geliştirerek ve ücret oranlarını ve indirimleri iyileştirerek sektördeki rakiplerini geçmek istediğini belirtiyor. Ayrıca borsa bunun için  yüksek hacimli yatırımcılar ve kurumsal yatırımcılar için daha fazla esneklik ve teşvikler sunduklarını da ekliyor.

Gelişmiş Esneklik

Platformun VIP katmanları, spot ve vadeli işlemlerde yapıcı ve alıcı ücretleri için bir dizi indirimli oran sunuyor. Kullanıcıların önceden VIP seviyesine yükselebilmesi için işlem hacmini tamamlamalarının yanı sıra çeşitli oranlarda ve sabit miktarlarda GateToken (GT) da tutması gerekiyordu. Yapılan açıklamalara göre bu gereklilik kaldırıldı ve artık kullanıcıların sadece 30 günlük işlem hacimlerinin değerlendirilecek. GT birikimleri ise artık VIP yükseltmeleri için üç seçenekten biri.

VIP kullanıcılara artık VIP seviyelerini yükseltmek için 3 seçenek sunuluyor: 30 günlük işlem hacmi, toplam GT tutma veya toplam varlık tutma değeri. Yani artık VIP kullanıcılarının seviye yükseltmek için sadece bir seçeneği gerçekleştirmeleri yeterli. Ayrıca daha önce de belirtildiği gibi, VIP seviyeleri 10 ve üzeri olanlar artık spot ve vadeli işlemlerde %0 maker ücretine sahip olacak. Buna ek olarak bazı vadeli işlem taker ücretlerinin de düşürüldüğü ifade ediliyor.  Kurumsal yatırımcılar için tekliflerin, %0'ın altındaki maker ücretleri ile -%0.012'ye kadar inerek daha iyi hale geldiği ifade ediliyor.

Kurumsal Yatırımcılar İçin İyi Oranlar

Gate.io,  bu ayın başlarında sunduğu Piyasa Yapıcı Programı, her türden kurumsal yatırımcıya sektörün en iyi indirimlerini sağlamayı amaçlıyor. Yeni market maker (MM) katman güncellemesi ile yatırımcılar artık -0.012% kadar düşük spot piyasa yapıcı ücretlerinden ve -%0.01’de düşük vadeli işlem piyasası ücretlerinden yararlanabiliyor. Ayrıca yeni piyasa yapıcılar artık VIP ve MM seviyeleriyle eşleştirilecek ve taker ücreti oranını kendi VIP seviyelerinden devralacak.

Öte yandan Gate Kurumsal Başkanı Elin konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Piyasa yapıcılar, likidite sağlayarak ve büyümeyi teşvik ederek piyasalarda hayati bir rol oynuyor. Kurumsal hizmetlerimiz, önemlerini yansıtacak şekilde uyarlanmıştır. Küresel piyasa yapıcıların Gate.io'da en yüksek düzeyde hizmet ve en rekabetçi teklifleri deneyimleyeceğinden eminiz. Yeni yatırımcıları çekmek için hizmetlerimizi geliştirmenin her zaman yeni yollarını arıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bunlara ek olarak Gate.io, piyasa yapıcılar için 2.000.000 dolarlık bir yarışma başlattı. Başka bir borsadan Gate.io'ya geçiş yapan ve hacim kanıtı sağlayan yatırımcılara anında bir seviye yükseltmesi sunuluyor.

İyi Hizmet Seviyesi Hizmetleri

Gate.io yaptığı açıklamalarda, platformun kurumsal yatırımcı hizmetleri kolu olan Gate Institutional’ın güçlü ilişkiler kurmaya, müşterilerin stratejilerini optimize etmelerine, riskleri yönetmelerine ve Gate.io'nun rekabetçi tekliflerinden yararlanmalarına yardımcı olmaya odaklandığını ifade ediyor. Gate Corporate aracılığıyla da kullanıcılar, yüksek frekanslı ve düşük gecikme süreli sunucu barındırma, VIP ve MM katman sistemi aracılığıyla indirimlere erişebilir, 100 kata kadar kaldıraç ve güvenli finansman ve kredilerden yararlanabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article