GINOA, NFT Dünyasında Dengeleri Değiştirmeyi Hedefliyor

2 years ago 125

Milyar dolarlık hacmi ve hızlı gelişimi ile dikkatleri üzerine çeken NFT ve Metaverse dünyası, yeni bir yatırımcı dostu teknoloji daha kazandı. Yatırımcıların en büyük ihtiyaçlarından birini karşılayan GINOA; NFT koleksiyonlarına ve Metaverse’e fiyat ekspertizliği hizmeti sağlayan bir yapay zeka olarak tanımlanıyor.

Sektörün “ilk ve tek NFT & Metaverse eksperi” olarak yerini sağlamlaştırmayı hedefleyen GINOA, oldukça açık bir çalışma dinamiğine sahip olmasıyla da beğenileri kazanıyor. NFT koleksiyonunu oluşturan eserlerin özelliklerini ve geçmiş satış detaylarını oluşturan veri grubunu toplar, verileri makine öğrenmesi prensibiyle işleyerek ortalama fiyatı belirler. Tüm bu analizlerin sonucunda yatırımcıya güncel satış fiyatının ortalama üstü ya da ortalama altı olduğunu gösterir. Aynı zamanda koleksiyondaki her ürünün APY değerini de belirler. Teknik olarak GINOA; Ethereum ağından toplanan verileri TensorFlow yardımıyla işler ve NFT koleksiyonlarındaki eserlerin en uygun fiyatlarını gösterir. Opensea, Larvalabs ve Decentraland platformlarındaki işlemler için kullanıcılara analizler sunar.

Yatırımcılara sunduğu bu sistemin yanı sıra şirket, 2022 yılının Şubat ayında GINOA Token’ı halka arz etti. GINOA Token’ın kullanım alanları ise; “staking ile ödül kazanma, farklı ağlardaki NFT eserleri için köprü görevi görme ve NFT varlıklar ile token karşılığı rehin ya da anında satış hizmetleri sağlama” şeklinde sıralanıyor. GINOA Token, Pancakeswap’te işlem görüyor. Cmc ve Coingecko’da listeleniyor. İlerleyen günlerde ise Bitget’de listelenecek.

Şirketin gelecek planları ise oldukça ilgi çekici. GINOA’nın yalnızca bir NFT eksperi olarak kalmayıp aynı zamanda “Otonom NTF Trader” şeklinde bir evrimleşme sürecine gireceği belirtildi. En uygun fiyatları belirleyip alım satım işlemlerini yatırımcılar adına kendi gerçekleştirecek olan bu sistemde yapay zeka; kullanıcı yorumlarını ve piyasayı analiz etmesinin yanı sıra algo ticaret botları gibi çalışacak.

Ginoa.io CEO’su Samet Duman ise; “ GINOA’ya güvenimiz tam. Sektör, yepyeni bir yaklaşımla karşı karşıya ve bu sadece başlangıç.”  şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article