Glassnode Güncel Verileri Paylaştı: Borsalarda BTC Girişleri Yükselişte!

2 years ago 85

Kripto para piyasası, Bitcoin'in yeniden 20.000 doların altına gerilemesi ile birlikte haftaya düşüş ile başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri de önemli bir düşüş kaydetti ve 910 milyar dolara geriledi. Bu süreçte kripto para borsalarına BTC girişi önemli ölçüde artış gösterdi. Glassnode, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde borsalardaki BTC giriş ve çıkışlarına ilişkin verileri paylaştı.

Glassnode, Güncel Verileri Paylaştı

Son haftalarda güçlü bir düşüş ivmesi yakalayan kripto para piyasası, yeni haftaya da düşüş ile başladı. Bitcoin (BTC), 20.000 doların altına gerilerken, piyasadaki çoğu kripto para birimi hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Öte yandan kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde de önemli bir düşüş kaydedildi. Bu süreçte kripto para borsalarında BTC girişleri de önemli ölçüde artış gösterdi.

Günlük borsalardaki BTC giriş ve çıkışlarına ilişkin verileri paylaşan Glassnode, kripto para borsalarında son 24 saatte 729,7 milyon dolarlık BTC çıkışının ve 766,9 milyon dolarlık BTC girişinin kaydedildiğini ifade etti. Böylelikle net akış +37,2 milyon dolar oldu.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %2'lik bir düşüş kaydetti ve 19.500 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'in 19.500 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte düşüş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.060 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 910 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 155 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article