Glassnode, Güncel Verileri Paylaştı: Haziran Ayında Borsalardan Rekor Seviyede BTC Çıkışı!

2 years ago 96

Lider kripto para birimi Bitcoin'in son aylarda yüksek oranlarda değer kayıpları kaydetmesi ile birlikte kripto para piyasası da güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı ve bu süreçte çok sayıda kripto şirketi likidite sorunları başta olmak üzere pek çok problem ile karşı karşıya kaldı. Ancak piyasadaki bu düşüşe karşın Haziran ayında kripto para borsalarından oldukça yüksek miktarda BTC çıkışları kaydedildi. Glassnode'un paylaştığı güncel verilere göre Haziran ayında 151.000 BTC, borsalardan cüzdanlara transfer edildi.

Glassnode, Güncel Verileri Paylaştı

Kripto para piyasası, son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı ve çoğu kripto para birimi oldukça yüksek oranlarda değer kayıpları kaydetti. TerraClassicUSD'nin çöküşü, bu düşüş ivmesine hız kazandırdı ve bu süreçte Celsius Network, Three Arrows Capital ve Singapur merkezli kripto alım satım platformu Vauld gibi çok sayıda kripto şirketi likidite problemleri ile karşı karşıya kaldı. Ancak kripto para piyasasındaki bu düşüşe rağmen, Glassnode tarafından paylaşılan güncel verilere göre Haziran ayında kripto para borsalarında rekor seviyede BTC çıkışı kaydedildi. Glassnode, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında Haziran ayında 151.000 Bitcoin'in borsalardan cüzdanlara transfer edildiğini yazdı.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %1'lik bir değer artışı kaydetti ve 20.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yeniden yükselişe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.170 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para birimlerinin toplam değeri ise son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %1,3'lük artış ile 954 milyar dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article