Glassnode, On-Chain Metriklerine Dikkat Çekti: Bitcoin Balinaları, BTC Birikimlerine Yeniden Hız Kazandırdı!

2 years ago 95

Glassnode, haftalık raporunda portföyünde yüksek miktarlarda BTC tutan adreslerin, son haftalarda birikimlerine yeniden hız kazandırdığını ifade etti. Glassnode, Bitcoin yatırımcılarının birikim ve dağılım eğilimini yansıtan bir ölçüm olan "Birikim Trend Puanı'nın" son 2 haftanın en yüksek seviyesi olan 0,9'a yükseldiğini belirtti.

Glassnode, Güncel On-Chain Verilerini Paylaştı

Glassnode, portföyünde oldukça yüksek miktarlarda Bitcoin (BTC) tutan ve kripto ekosisteminde "balina" olarak nitelendirilen bu adreslerin, son haftalarda birikimlerine yeniden hız kazandırdığını belirtti. Son raporunda konuya ilişkin çeşitli verileri paylaşan Glassnode, son raporunda Bitcoin yatırımcılarının birikim ve dağılım eğilimini yansıtan bir ölçüm olan "Birikim Trend Puanı'nın" son 2 haftanın en yüksek seviyesi olan 0,9'a yükseldiğini ifade etti.

Glassnode, "Birikim Trend Puanı" isimli bu ölçümün, 0'a yaklaşmasının yatırımcıların birikim sürecini durduğu ve 1'e yaklaşmasının ise yatırımcıların güçlü bir şekilde BTC birikimi yapmakta olduğu anlamına geldiğinin de altını çizdi. Glassnode, raporunda güncel on-chain metriklerinin portföyünde yüksek miktarlarda BTC tutan adreslerin, son haftalarda BTC birikimlerini önemli ölçüde arttırmakta olduğunu yazdı.

Bitcoin (BTC), 30.000 Doların Altına Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya yükseliş ile başlamasına karşın dün akşam saatlerinden bu yana kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 30.000 doların altına geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'in 30.000 doların altına gerilemesinin ardından düşüş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.820 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 1,29 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article