Grafik Gurusu Bitcoin ve 2 Altcoin’i Yorumladı: Aylar Sonra Bir İlk

2 years ago 97

Popüler anonim kripto para analisti Cheds, piyasaların son ralliyi sürdürmeye çalıştığı dönemde Bitcoin ve iki altcoin'de neler olup bittiğiyle ilgili son analizlerini paylaştı.

Bitcoin'den Aylar Sonra Bir İlk

Anonim kripto para analisti Cheds, 270 binden fazla  Twitter takipçisine 34 günlük tahmini hareketli ortalamada (EMA) Bitcoin'e (BTC) baktığını söyledi. Bunun, en büyük kripto paranın potansiyel fiyat zayıflığındaki ilerleyiş karşısında temkinli hareket etmesini sağladığını belirten analist, BTC'nin üç ay içinde ortalamanın üzerinde ilk kez mum kapanışı yaptığını ifade etti:

BTC'den dikkate değer hareket. Nisan ayından bu yana günlük EMA 34 üzerinde ilk kapanış geldi. Ayı trendinin zayıfladığına dair bazı kanıtlar bunlar. Kırılımı izlemeye devam edin.

"ETH'de İlk Hedef Bin 700 Dolar"

Cheds, Ethereum (ETH) için sırada ne olduğunu tartışmaya devam etti ve önde gelen akıllı sözleşme platformunun, Bitcoin'in yukarı yönlü kırılım yapıp yapmadığından bağımsız olarak bin 700 doları yeniden yakalayacak kadar güçlü göründüğünü belirtti:

BTC'nin göreceli gücü göz önüne alındığında DEMA 34'ü kıramasa bile ETH'de bin 700 dolar hala mantıklı görünüyor.

Grafik gurusu, Ethereum'un şu anda BTC'den daha güçlü göründüğünü düşündüğünü, ETH'nin bir varlığın fiyatını ve zaman içindeki volatilite salınımını ölçen bir metrik olan Bollinger bantlarının (BB) üzerinde kaldığını da ekledi:

Bin 270 dolarlık kırılımdan gelen uzun tetikleyici ile şu anda BTC’ye göre ETH güçlü. BTC hala savunmasız görünüyor, ETH şu anda gerçekten savunmasız değil (üst BB'nin üzerinde işlem görüyor olmasına rağmen). Günlük EMA 34'e gelince, umarım sadece ben değil herkes bunu kullanır. Kasım ayından bu yana en önemli seviye.

Cheds, ayrıca Ethereum tabanlı sanal dünya The Sandbox'a (SAND) da bir göz atarak altcoin'in Haziran ortasındaki bir flaş çöküşünün ardından son toparlanmasına dikkat çekti ve "SAND daha düşük bir yüksek yaparak mola veriyor." diyerek yükselişin sürebileceğini ima etti.

Read Entire Article