Grafikler Bu Meme Coin İçin Tehlike Çanlarını Çalıyor!

2 years ago 98
Okuma Süresi: 2 Dakika

Doge katili olarak bilinen Shiba Inu (SHIB), her ne kadar ciddi bir benimsenme görse de grafikleri ile düşüş eğiliminde olduğunu ispatlıyor.

SHIB Fiyat Performansı

SHIB, 0,000014 doların altında dar bir işlem aralığında kalmaya devam ediyor. Bu yazı yazılırken ise SHIB, son 24 saatteki %0,4 kadar düşüşüyle yaklaşık 0,000012 dolardan işlem görüyor. SHIB grafiği, haftalık olarak bakıldığında 0,0000087 dolara yakın destekle üçgen şekli oluşturuyor. Dolayısıyla SHIB’in fiyatı, RSI’si ani bir çıkış olmayacağını gözler önüne seriyor.

Aslında SHIB, her ne kadar son süreçte bir toparlanma gösterse de geçen hafta 0,0000087 dolara kadar düşük seviyelere geriledi. Yoğun bir satış baskısı yaşayan SHIB, SHIB severlerin katkılarıyla 13 Mayıs’ta 0,000014 dolara kadar toparlamayı başarabildi. Ancak iki günlük grafiğine bakıldığında SHIB’in, bu 0,000014 doların altında konsolide kaldığı ve yükseliş gösteremediği görülüyor. SHIB, bugün gün içerisinde her ne kadar 0,000013 dolara kadar ulaşabilse de tekrardan 0.000012 dolar seviyelerine iniyor.

Shiba Inu Gelişmeleri

Öte yandan SHIB’in son düşüşlerine rağmen Shiba Inu’nun benimsenmesinin ciddi oranda arttığı da görülüyor. WhaleStats’in yayınladığı bir rapora göre SHIB sahibi cüzdan sayısı 1.162.394’e kadar ulaştı. Ayrıca bu popüler meme tokenın Twitter’da 3,3 milyon takipçisinin olması da SHIB popülaritesinin arttığını gösteriyor.

Bunun yanı sıra SHIB’i bir yıldan fazla cüzdanında tutan adres sayısının %12 kadar arttığı da görülüyor. Genel olarak bakıldığında SHIB stokçularının %83’ü bir yıldan fazla, %5’i ise bir aydan az süredir SHIB’i tutmaya devam ediyor.

Tüm bunlara ek olarak Shiba Inu, kurumsal benimsenmesinde ciddi bir artış yaşıyor. BitPay ile anlaşmasından bu yana Shiba Inu, BitPay’in geçerli olduğu birçok ödeme noktasında kullanılmaya devam ediyor. Bunlara bir yenisi de Unfranchise ile ekleniyor.

Ayrıca Shiba Inu, ağında yaptığı güncellemeler ile de sıkça konuşuluyor. Shibarium, SHI ve SHIBFE ile geliştirmelerini tamamlamaya çalışan Shiba Inu, bu yıl içerisinde bu güncellemelerin geleceğini duyuruyor.

Read Entire Article