Gucci Dopingi! Analist: ApeCoin Ağustos Sonunda Bu Seviyelere Ulaşabilir!

2 years ago 89

 Lüks giyim markası Gucci, dün Twitter üzerinden Bitpay aracılığıyla Apecoin (APE) ödemelerini kabul edeceğini açıkladı.

ApeCoin: Küresel Ölçekte Benimsenme, Devam Ediyor

ABD’deki belirli mağazalarında kripto paralar ile ödeme kabul edeceğini duyuran Gucci’nin seçtiği mağazalar arasında; Los Angeles’taki Rodeo Drive, New York’taki Wooster Street ve Las Vegas gibi büyük mağazalar yer alıyor. Şirketin kısa vadede  bu uygulamayı genişleteceği bildirildi. ApeCoin ekosisteminde hem yönetişim hem de yardımcı program tokeni olarak işlev gören APE, son zamanlarda büyük başarılara imza attı. Geniş çapta bir kullanım durumuna sahip olan token, yatırımcıların Merkezi Olmayan Özerk Kuruluşun (DAO) yönetimine katılmalarını sağlarken oyunlar, etkinlikler, ürünler ve NFT ekosistemi için de kullanılıyor.

ApeCoin, tıpkı Shiba Inu (SHIB) gibi  bir ödeme şekli olarak benimsenmesinde son zamanlarda artış gördü. Gucci'nin kararı, APE için büyük önem teşkil ediyor.  Devam eden ayı piyasasına rağmen, devasa moda markasının ilgisini çekmek APE için dönüm noktası olabilir. Uzmanlara göre, bir altcoin'in değerini belirleyen unsurların başında kullanım durumları geliyor. Binlerce tokenin yer aldığı piyasada ayakta kalmayı başaran çok az proje var. Balon ve geçici bir heves olrak nitelendirilen meme coin'lerin büyük başarılara imza atması da işlevsellik ve benimsenme oranlarının artmasından kaynaklanıyor. Örneğin, Elon Musk'ın DOGE'ye destek çıkması projeye yeni yatırımcılar çekerken aynı zamanda işletmelerin DOGE'yi ödeme sistemi olarak kabul etmelerini de sağlıyor. Bu nedenle APE'in uzun vadede hedeflerine ulaşabilmesi için benimsenmesi gerekiyor.

APE, Ağustos'ta İvme Kazanacak

ApeCoin, an itibairyle 7.346 dolardan işlem görüyor. APE fiyat hareketini analiz etmek için, altcoin'in tüm zamanların en yüksek değer noktasının yanı sıra önceki aydaki performansını gözden geçirmek önemli. ApeCoin, zirvesine 28 Nisan 2022'de 26.70 dolar ile ulaştı. APE'in  bir önceki ay boyunca nasıl performans gösterdiğine bakıldığında, token, 13 Temmuz'da 4.2095 dolar ile en düşük değerine geriledi. En yüksek noktası ise 31 Temmuz'da 7.1793 dolardı. Burada, APE'in %70 oranında bir artış kaydettiğini görebiliriz.

Invez analistlerinden Milko Trajchevski'ye göre ApeCoin bu ivmeye ayak uydurursa, tokenin Ağustos sonunda 10 dolarla ulaşmasını bekleyebiliriz. Ayrıca Gucci'nin hamlesi ekosistemde olumlu bir hava oluşturdu. Bu, yeni yatırımcıların APE'e yönelmesini teşvik edebilir.

Read Entire Article