Güncel Veriler Açıklandı: İşte En Çok Trend Olan 3 Altcoin!

2 years ago 96

Kripto para piyasası yeniden ivme kazanırken, özellikle altcoin'lere yönelik yatırımcı ilgisi de artış kaydetmeye başladı.

Shiba Inu, Yine Zirvede!

2022'de ciddi bir değer kaybı yaşadıkran sonra, Shiba Inu'ya (SHIB) yönelik ilgi fiyatın yeniden ivme kazanmasıyla tekrar yükselişe geçti. CoinMarketCap verilerine göre, SHIB 24 saatlik grafikte trend olan kripto para birimleri arasında zirveye oturdu. Birleştirme güncellemesine hazırlan Ethereum (ETH) ise listede ikinci sırada yer aldı. Shiba Inu'nun son fiyat artışından ve isim benzerliğinden yararlanan bir başka meme altcoin Suudi Shiba Inu (SUUDISHIB) ise üçüncü sırada yer aldı. SHIB, son 24 saatte  %1,70 ve geçen hafta %25,64 artışla an itibariyle 0,000016 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri ise 8,7 milyar dolar. 14 Ağustos'ta, SHIB'nin piyasa değeri 24 saat içinde 1.53 milyar dolar artarak 6.96 milyar dolardan 8.49 milyar dolara çıktı. Zirvede, token gün içinde 9.74 milyar dolara ulaştı.

Bitcoin ve Ethereum yeniden ivme kazanırken, uzun bir süredir bekleneni veremeyen SHIB de son rallisi ile tekrar heyecan yarattı  Kripto paranın tarihi boyunca, altcoin'ler genelde Bitcoin fiyat eğilimini takip etmiştir. 14 Ağustos'ta Bitcoin, Haziran ortasından bu yana ilk kez 25.000 doları aşmayı başardı. Bu, bütün piyasada ralliyi tetikledi. Meme coin'ler, genel olarak, piyasa çöküşü sırasında yatırımcılar arasında çekiciliğini yitirdi. Bu altcoin'lerin güçlü kullanım durumlarının olmaması bunun başlıca nedeni olarak gösterildi.

Google Trend Verileri, Alarm Veriyor

Google Trends'ten alınan verilere göre "Shiba Inu" kelimesi için yapılan  aramalar Temmuz ayında bir yıldan uzun bir sürenin en düşük noktasına düştü. SHIB, popülaritesini artırmak için daha fazla token yakmaya odaklandı.Ayrıca, ShibaSwap'ın 2021'de piyasaya sürülmesinin, önümüzdeki aylarda SHIB'nin değerini artırmada önemli bir faktör olması bekleniyor.

Shiba Inu, Twitter takipçi sayısı bakımından Dogecoin‘i (DOGE) geçerek Twitter’da en çok takip edilen köpek temalı kripto para birimi oldu. Bu gelişme, SHIB’nin dün olağanüstü performans göstermesinden ve son 24 saat içinde %30 oranında değer kazanmasından sonra meydana geldi. Güncel Twitter takipçi sayısı verileri, Shiba Inu’nun sonunda Dogecoin’i tahtından indirdiğine ve Twitter’daki en popüler köpek temalı kripto para birimi haline geldiğini teyit ediyor. Shiba Inu şu anda Twitter’da toplam 3.441.546 (3.44 milyon) takipçiye sahipken, Dogecoin’i 3.439.826 kişi (3.43 milyon) takip ediyor.

Read Entire Article