Güncel Veriler Açıklandı: Yatırımcı Bitcoin ve 3 Altcoin’e Yöneliyor!

2 years ago 79

Kripto para piyasası zor bir dönemden geçerken, CoinMarketCap yatırımcıların farklı coğrafyalarda  Bitcoin (BTC) ve altcoin'lere yönelik ilgisini ortaya koyan ilginç bir rapor yayımladı.

SHIB, LUNC ve Ethereum Zirvede!

CoinMarketCap'in Ağustos ayı raporuna göre Shiba Inu, küresel çapta ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kritik veriler, Shiba Inu sayfasının doğrudan CoinMarketCap'teki görüntülenme sayısa dayanıyor. SHIB, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Asya ve Afrika'da en çok görüntülenen üçüncü kripto para olurken, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) zirvede yer aldı. SHIB, Avustralya ve Avrupa'da ise dördüncü sırada yer aldı. Bu kıtalarda üçüncü sırada son zamanlarda şaşırtıcı rallisi ile Terra Classic (LUNC), yer aldı. Rapora göre, SHIB'in en çok ilgi gördüğü bölgeler Latin Amerika ve Afrika oldu. Yüksek enflasyonun kasıp kavurduğu 2 kıtada da kripto paralara yönelik ilgi giderek artıyor. Ayrıca CoinMarketCap verilerine dayanarak Shiba Inu'nun Temmuz ayında da  en çok görüntülenen kripto paralar listesinde  olduğunu görüyoruz. Bu doğrultuda, SHIB yatırımcı sayısı da giderek artıyor.

Shiba Inu ekibi ve topluluğu, ekosistemi tamamen yeni bir boyuta taşımak ve özelikle ana rakibi Dogecoin'i geride bırakmak için bir dizi proje üzerinde çalışıyor. Örneğin, SHIB'in Metaverse projesinden sorumlu ekip, dün yeni konseptleri olan Rock Pond'u paylaştı. Shiba Inu ayrıca, bir mobil oyun olan Shiba Eternity'i  piyasaya sürüldü. Oyun, şimdiden Asya'da hit oldu. Ayrıca,  CoinMarketCap tarafından en ilgi çekici alanlardan biri olarak belirtilen Shibarium'un yakında piyasaya sürüleceğine dair söylentiler, kullanıcılar arasında SHIB'ye olan ilgiyi sürekli olarak artırıyor.

SHIB, Dev Borsada Listelendi!

Güney Afrika merkezi kripto para borsası VALR, kısa süre önce iki yeni USDC işlem çifti başlattığını duyurdu: SHIB/USDC ve AVAX/USDC. Duyuruya göre, işlem çiftleri 13 Eylül'de faaliyete geçti. Daha önce VALR, dört yeni USDC işlem çifti sunmuştu.

Hızla büyüyen borsa, ETH/USDC ve BNB/USDC çifti için destek ekledi. İki hafta sonra, 30 Ağustos'ta borsa, Ripple (XRP) ve Solana (SOL) ile USDC işlem çiftini tanıttı. Güncel verilere göre, Ethereum balinaları da SHB biriktirmeye devam ediyor.  Uzmanalra göre, yakımlar ve balina birikimi, SHIB fiyatına ivme kazandırabilir. Ancak, Fed faktörü hala büyük engel teşkil ediyor.

Read Entire Article