Günün Kazananı Yükselişlerin Yıldızı Ethereum (ETH) Rakibi Bu Altcoin!

2 years ago 111

Hem Rusya’nın Ukrayna’ya savaş başlatması sonrası gelişen ekonomik nedenler hem de enflasyonun etkileri, geleneksel piyasaları olduğu kadar kriptoları da etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte FED, en son bu geçtiğimiz haftada yeni faiz oranlarını açıklamış ve para sıkılaştırma politikası tutumunu devam ettiren bir hareket izlemeye devam etmişti. Bu, hem yatırımcıların cebini etkiliyor hem de kripto piyasasında bir korku hakimiyeti yaratıyor. Ancak her şeye rağmen Near Protocol (NEAR), yükselişlerine devam ediyor.

NEAR Fiyat Hareketleri

Bu yazı yazılırken NEAR, son 24 saatteki %3’ün üzerindeki artışıyla yaklaşık 11,1 dolardan işlem görüyor. Ayrıca haftalık olarak bakıldığında NEAR, hemen hemen aynı fiyat seviyesini korurken diğer kriptolara göre daha iyi bir performans sergiliyor. En son NEAR, 7 Mayıs’ta 10 doların altına düşerek bu önemli direnç seviyesinin altını denemişti. Ancak NEAR, toparlanmayı başarıyor ve bu düşüşlere izin vermiyor.

Tarihe bakıldığında tüm kriptolar düşerken NEAR’ın yükselmesi aslında bir ilk niteliği taşımıyor. NEAR, bu performansını hem Şubat hem Mart hem de Nisan’da kriptolar ciddi bir düşüş eğilimi gösterirken yükselmesiyle gözler önüne sermişti. Ancak yine de NEAR’ın, Nisan ayında ulaştığı en yüksek seviye olan 19 doların neredeyse %40 kadar aşağıda seyrettiği göz önüne alındığında tam anlamıyla kazandırdığı söylenemiyor.

Fiyat Desteği

Bunun yanı sıra veriler, toplam kilitlenen NEAR değerinin bu sabah itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 605,89 dolara çıktığını gösteriyor. Öte yandan Near Protocol’ün piyasa değeri 7 Mayıs’tan bu yana %3 kadar artarak 7,52 milyara ulaşıyor. Tüm bunlar birleştirildiğinde NEAR’ın daha fazla fiyat desteği görebileceği düşünülüyor. Ayrıca NEAR’ın ciddi bir fiyat yükselişi görebilmesi için önce 12,15 doları sonrasında ise 12,5 doları aşıp üzerinde konsolide olabilmesi gerekiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article