Haftaya Kripto Rallisi Olacak Mı? Bitcoin Dönüm Noktasında, Peki Uzmanların Yorumları Ne Yönde?

1 year ago 65

Bitcoin fiyatı son 2 saattir hacimli alımların etkisiyle yükseliyor ve kritik 30.000 dolar eşiğine yeniden dayandı. Nisan ayında birçok kez bu seviyeyi aşan fiyat ayın son gününde de bunu başarabilecek mi? Yatırımcılar heyecanlı ve yeni haftayla birlikte Mayıs ayının onlar için daha fazla yükseliş getirmesini umuyorlar. İşte beklentiler.

Bitcoin (BTC) Tahminleri

Popüler kripto para analisti Elizy, üç günlük grafiği ele aldı ve düşen volatiliteye dikkat çekti. Elizy, bir kırılma durumunda 32.500 dolara doğru potansiyel bir yukarı yönlü hedefe işaret ederken trend çizgisinin kaybı "gerçekten düşüşe geçme nedenim” olacak dedi. O bunları söylerken Bitcoin henüz 30.000 testine başlamamıştı ve iyimser senaryo bu akşam gerçekleşebilir.

J olarak bilinen diğer bir popüler analist ise aylık kapanışa odaklanarak BTC/USD'nin mevcut halving döngüsü boyunca sergilediği davranışa dayanarak tarihsel olarak önemli bir noktaya oturduğunu belirtti.

"Aylık olarak, Bitcoin'in büyük bir direnç + arz alanı olan 2021'in en düşük seviyelerine yükseldiğini görebiliriz”.

J, uzun vadeli yol haritasının bir parçası olarak, en büyük kripto para biriminin, performans artmadan önce "Mayıs - Eylül / Ekim aylarında düşüş + hafif düşüş" görmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kripto Para Rallisi

Daha düşük zaman dilimlerinde çalışacak çok az şey olduğu için, diğerleri de haftalık grafikteki ve daha yüksek seviyedeki gücü incelemeye başvurdu. Bunlar arasında analist Moustache, önceki yıllarda büyük yükselişlerden önce olduğu gibi önemli üstel hareketli ortalamaların (EMA'lar) üzerinde tutulan desteğe dikkat çekti.

"Birkaç haftadır EMA şerit bantlarının ÜZERİNDE destek oluşturmasına rağmen BTC'de düşüş eğilimi olduğunu hayal edin. İyi şanslar ayılar”.

Geçtiğimiz hafta aynı isim tecrübeli yatırımcıların yükselişe geçtiğini açıklamış ve artık istikrarlı bir yükseliş döneminin başlayabileceğini vurgulamıştı.

Uzun vadeli yatırımcılar daha geniş zaman dilimindeki grafiklere odaklanır. Yukarıdaki aylık Bitcoin grafiği ara düşüşlere rağmen istikrarlı yükselişin sürdüğünü gösteriyor. Eğer fiyat geçmiş hareketlerine benzer performans gösterirse bu yıl için asgari 42.000 dolarlık bir zirve makul görünüyor.

Read Entire Article