Hangi Metaverse Coin Ne Kadar Arttı: MANA, CEEK ve APE

2 years ago 97

Kripto para birimleri bir önceki Cumartesi gününe kıyasla oldukça iyi kazançlar elde etti. Yaşanan son düşüşün izleri yavaş yavaş silinirken metaverse coin’lerin yatırımcılarının da bir nebze olsun rahatladığını görüyoruz.

Decentraland (MANA)

30,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük metaverse konumunda bulunan MANA, yazının yayına hazırlandığı sırada 0,97 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %6,5 oranında artış yaşayan metaverse coin son 1 hafta içinde de %21,5 oranında yükseldi.

Mevcut 4 saatlik grafikler değerlendirildiğinde şu anda MANA için 0,72 dolar dip seviye olarak işlem görürken 1 dolar tepe seviye olarak yer alıyor. Dolayısı ile aslında son yükselişler ile birlikte MANA tepe seviyesinde daha yakın işlem görüyor. Bununla birlikte 1 dolarlık seviyenin psikolojik olarak bir direnç olduğu ve kırılımının yükseliş trendi için önemli olduğu düşünülüyor.

Ceek VR (CEEK)

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada adını sıkça duyduğumuz ve Türk yatırımcıların da ilgi gösterdiği CEEK, yazının kaleme alındığı sırada 0,16 dolardan işlem görüyor. Son 1 gün içinde %10 oranında artan CEEK, son 1 haftada da %35 oranında artış kaydetti.

Analistlere göre eğer piyasanın genel yukarı yönlü eğilimi devame derse CEEK 0,20 doları test edebilir. 0,20 doların üzerinde hacimli bir kırlım ise 0,25 dolar ve 0,28 dolarlık seviyelerin test edilmesini beraberinde getirebilir. Ancak eğer düşüş eğilimi yerine düşüşe bırakırsa 0,14 doların ve sonrasında 0,12 doların önemli destek seviyeleri olabileceği düşünülüyor.

Apecoin (APE)

23,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 5. metaverse konumunda bulunan APE, son 24 saatte %4 oranında ve son 1 haftada %33 oranında bir artış kaydetti. Yazının kaleme alındığı sırada ise APE 4,5 dolardan işlem görüyor.

APE, büyük borsa listelenmeleri ile hızlı bir yükseliş yaptıktan sonra ATH seviyesinin oldukça altına geriledi. APE 17 Mart’ta 39 dolar ile rekor seviyesini görmüştü. APE’in yeni bir rekor kırması yakın vadede çok mümkün görünmüyor. Ancak analistlere göre 5 dolarlık direncin kırılımı yeni bir yükseliş ivmesini tetikleyebilir.

Read Entire Article