Hedge Fonu Yöneticisi, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi: Bitcoin’de Dip Fiyat Seviyelerine Ulaşıldı mı?

2 years ago 91

Morgan Creek Digital kurucusu Mark Yusko, yakın tarihli bir röportajda kripto para piyasasındaki son duruma ilişkin düşünelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Mark Yusko, güncel teknik görünümün dip fiyat seviyelerine ulaşılmış olabileceğine işaret ettiğini öne sürdü.

Hedge Fonu Yöneticisi, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Yakın tarihli bir röportajda kripto para piyasasındaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan Morgan Creek Digital kurucusu Mark Yusko, güncel teknik görünümü değerlendirdi. Mark Yusko, son haftalarda yükseliş eğiliminde olan lider kripto para birimi Bitcoin'in önemli ölçüde toparlanmaya başladığını öne sürdü ve kripto para piyasasının yakın vadede yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğini savundu.

Kripto para piyasasının son haftalarda önemli ölçüde toparlanmaya başladığını öne süren Mark Yusko, güncel teknik görünümün dip fiyat seviyelerine ulaşılmış olabileceğine işaret ettiğini ve yakın vade adına yükseliş sinyalleri verdiğini ifade etti.

Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Düşüş ile Başladı

Haftaya düşüş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 23.370 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden aşağı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.690 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,13 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 132 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article