Hepsi Binance’de Listeli: OGN Coin, OMG Coin ve APE Coin’de Son Durum!

2 years ago 120

Bitcoin (BTC) fiyatında görülen yukarı yönlü hamle ile birlikte altcoin’lerde de artışlar yaşanıyor. Ancak piyasada ApeCoin (APE) hızlı girişi ile dikkatleri üzerine çekerken Origin Protocol (OGN) ve OMG Network (OMG)’nin de büyük ilgi gördüğünü ifade edebiliriz.

ApeCoin Güncel Durum

Bir NFT projesinin kripto para birimi olarak ortaya çıkan ApeCoin, piyasaya çok hızlı bir giriş yaptı. Binance, Coinbase ve OKX gibi büyük borsalarda aynı gün listelenme alan APE, her ne kadar son 24 saat içinde %8 gibi bir gerileme yaşamış olsa da piyasaya sürüldüğü 17 Mart’tan bu yana hala %12.000 gibi devasa bir artış ile ilerliyor.

Yazının kaleme alındığı sırada 13 dolardan işlem gören APE’nin toplam arzı 1.000.000.000 adet olacak şekilde ayarlandı.

APE aslında Bored Ape Yacht Club’ın kripto para birimi gibi görülse de aslında APE ile ilgili çok daha farklı kullanım durumları olacak. BAYC bilindiği gibi NFT sektöründeki en popüler ve en pahalı koleksiyonlardan biri. Bu sebeple de APE’nin bu hızlı çıkışı anormal bir durum olarak görülmüyor.

OGN’de Son Durum

Origin Protocol’ün yerel kripto para birimi olan OGN, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,75 dolardan işlem görüyor ve OGN’nin son 24 saat içinde %30’un üzerinde artış yaşamış olması dikkatleri çekiyor.

Origin Protocol temelde NFT ve DeFi’yi topluluk ile buluşturmak için yola çıktı ve DeFi ile NFT’lerin popüler olduğu bu dönemde böyle gözle görülür bir artış yakalamış olması çok da şaşırtıcı değil. Analistler önümüzdeki günlerde de benzer şekilde DeFi ve NFT ile ilgili projelerin kripto para birimlerinin yükseliş yaşayabileceğini ifade ediyor.

OMG Coin Günce Rakamlar

Eskiden OmiseGo olarak bilinen OMG Network, Ethereum blok zinciri için oluşturulmuş, 2. katman ölçekleme çözümü. Bir Ethereum ölçeklendirme çözümü olarak OMG Ağı, kullanıcıların ETH ve ERC20 token’larını doğrudan Ethereum ağında işlem yapmaktan çok daha hızlı ve daha ucuza aktarmalarına izin verecek şekilde tasarlandı.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 4,6 dolardan işlem gören OMG, son 24 saatte %12’den fazla artış yaşayarak da yatırımcıların dikkatini çekti.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article