Herkes Satarken O Topluyor! En Büyük 3. Bitcoin Balinası Birikim Modunda!

2 years ago 102

Borsalar dışındaki dünyanın en büyük Bitcoin cüzdanını kontrol eden bir balina, aşağı yönlü fiyat hareketine rağmen ay içinde yaptığı BTC alımlarıyla varlıklarını önemli miktarda artırmış durumda.

Balinadan Düzenli BTC Alımı

BitInfoCharts'ın sağladığı verilere göre, dev Bitcoin balinası ay içinde yaptığı alımlarla net Bitcoin varlıklarını 927 BTC artırdı. 7 Haziran'da 300 BTC alan balina, 9 Haziran'da 500 BTC sattı ve ardından 13 Haziran'da 425 BTC, 14 Haziran'da 488 BTC ve 15 Haziran'da 214 BTC satın aldı. Balina, bu şekilde ay içinde toplamda 20.9 milyon dolar değerinde ek alım yaptı.

Balina, kripto para borsaları Binance ve Bitfinex'in soğuk cüzdanlarının ardından dünyanın en büyük üçüncü BTC cüzdanını kontrol ediyor ve bundan dolayı yaptığı alım veya satımlar dikkatle takip ediliyor.

Alım Yapmak için 22 Bin Dolar Önemli Olabilir

Kripto para analitik şirketi Santiment'a göre, Bitcoin balinalarının, 22 bin dolar civarında işlem gören BTC'ye ilgisi bir hayli yüksek. Şirket, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

Bitcoin'in ağında, Pazartesi günü UTC'de 02.00 ile UTC'de 14.00 arasında varlıkları 100 bin dolardan fazla olan toplam 12 bin 969 balina işlemi gerçekleşti. Bu, 2021'in Mayıs ayından bu yana kaydedilen en büyük işlem miktarıydı ve balinalar için 22 bin doların önemli bir ilgi gösterme seviyesi olduğunu gösteriyor.

Santiment, sosyal metriklerin de bu hafta başında kaydedilen piyasa çöküşünden bu yana dibi satın almakla ilgilinene insan sayısının arttığını gösterdiğini belirtiyor. Şirket, bunun kısa vadeli fiyat artışlarına neden olduğunu ancak uzun vadede volatilitenin devam ettiğinin altını çiziyor.

En büyük kripto para Bitcoin, yazım sırasında 24 saatte kaydettiği yüzde 2,4'lük yükselişle 21 bin 855 dolardan işlem görüyor. BTC'nin toplam piyasa değeri ise 416.5 milyar dolar seviyesinde.

Read Entire Article