Hızla 12 Dolar ve Üzerine Tırmanabilir! Popüler Altcoin Yükselişe Hazırlanıyor!

2 years ago 88

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gösterilen altcoinlerden biri, Binance borsasında da işlem görüyor. Önümüzdeki günlerde hızlı bir toparlanma yaşayabilir. Peki teknik göstergeler bu altcoin için hangi destek ve direnç seviyelerine işaret ediyor. Yatırımcıları bekleyen hedefler neler? Güncel fiyat görünümü ve analizi, işte detaylar.

Cosmos (ATOM)

Piyasa değerine göre en büyük 30 kripto para arasında yer alıyor ve 26’ncı sırada bulunuyor. Yazı hazırlandığı sırada 10,35 dolardan alıcı bulan Cosmos (ATOM), 3 milyar dolar piyasa değerinin eşiğinde. Kripto para piyasaları 1 trilyon dolar eşiğinin üzerinde konumlandığı için yatırımcılar kısa vadede kazançlı satış imkanı bulabilir. Kısa süre önce yaşadığı zararları büyük ölçüde telafi eden Cosmos (ATOM) şimdi destek arıyor.

ATOM fiyatı yükselen bir kanalda işlem görüyor ve günlük bazda daha yüksek dip ve tepeler yapıyor. Son zamanlarda, fiyat yükselişi gösteren 50 EMA'da önemli destek görevi gördü.

Cosmos (ATOM) Fiyat Hedefi

Günlük grafik, ATOM'un fiyatının 9,60 dolar seviyesine yakın güvenilir bir destek bulduğunu gösteriyor. En yakın direnç ise 10,55 dolarda ve ilerleyen saatlerde bu bölgenin aşılması olası görünüyor. Eğer iyi bir hacimle bu bölgenin üzerinde kapanışlar yapılabilirse ATOM yatırımcılar 11,47 dolar ve ardından 12 dolar bölgesini hedefleyecektir. Psikolojik direnç bölgesi olan 12 dolar, yükselişin ivme kazanması için önemli görülüyor.

Saatlik zaman diliminde fiyat, alt seviyelere yakın güçlü desteği gösteren bir “Çift Dip formasyon” oluşturdu. Grafiklerde görüldüğü gibi, fiyat yükseliş boyun çizgisini kırdı ve yükselmeye başladı. Fiyat 10,23 doların üzerinde kalabilirse, 11,47 dolara kadar iyi bir yükseliş momentumu bekleyebiliriz.

Diğer taraftan 9,97 dolar desteğinin altındaki kapanışlar 9,6 dolara kadar hızlı bir düşüş getirebilir. İlk direnç testinin başarısız olduğu senaryoda yatırımcıların bu bölgeyi yakından takip etmesi zararlarını azaltma açısından önemlidir.

ATOM fiyatı, 3 Nisan'da görülen 33,29 seviyesine ulaşabilmek için yaklaşık %300 artışa ihtiyaç duyacak. Direnç seviyesinde verilecek destek ve Bitcoin’in ilerleyen günlerdeki durumu fiyatın yönü açısından belirleyici olacaktır. Nihai hedefin orta vadede (en iyimser senaryo) 23 dolardır.

Farklı zaman dilimine ait grafiklerde yükseliş görünümünü doğrulayan Cosmos (ATOM) yukarı yönlü momentumun onayı için 10,55 dolar üzerinde saatlik kapanışlar yapmalı. Temkinli hareket etmek isteyen yatırımcılar için bu hareket takip edilebilir.

Read Entire Article