Holo Coin Yükselir Mi? Holo ATH Kaç?

2 years ago 99

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 23.500 dolardan alıcı buluyor. Kripto para piyasaları temmuz ayından buna toparlanıyor. Hatta HOLO (HOT) da 0,00185 dolardan 0,0024 dolara kadar toparlandı. Bugün ise Bitcoin ve Ethereum karşısında yüzde 5 artış yaşadı. Peki Holo yatırımcılarını neler bekliyor? Piyasalar yükselişe izin verecek mi?

Holo Coin (HOT)

Bir zamanlar sosyal medyanın en fazla konuşulan kripto paralarından biriydi. Yaklaşık 20.400 farklı alternatifi olduğu için Holo da bir nebze unutuldu. Ancak son 1 aydır diğer kripto paralar gibi toparlanıyor. Holo Coin yazı hazırlandığı sırada 0,002456 dolardan alıcı buluyor. İşlem hacmi 44 milyon dolara ulaşarak son 24 saatte %22 arttı. Piyasa değeri ise 425 dolarda ve Holo Coin en büyük 90’ıncı kripto paradır.

Holo Coin ATH kaçı gördü? 5 Nisan 2021 tarihinde 0,03157 dolara kadar ulaşan Holo, ATH seviyesini belirledi. Fakat bugünlerde ATH fiyatının %92 altında alıcı buluyor. Tarihi dip bölgesi ise 13 Mart 2020’de 0,0002189 dolardı. Maksimum arzı yok ve dolaşımda 177,619,433,541 HOT bulunuyor. İşlem hacminin önemli kısmı Binance borsasından geliyor. Türk borsalarında oldukça fazla ilgi görüyor, hatta Binance TRY paritesinde de hacim gayet yüksek. Yani Türk yatırımcıların en fazla alaka gösterdiği altcoinlerden biri. Belki de sosyal medyadaki birçok popüler hesabın uzun süredir onunla alakalı yaptığı paylaşımların bunda etkisi vardır?

Holo Coin Ne Oldu?

Sosyal medya üzerinden kısa bir gezintiye çıkın. Holo Coin’in en ateşli yatırımcılarının Türkler olduğunu göreceksiniz. Söylemler standart “blokların ötesi”, “web3 geliyor”, “patlama yapacak” diğer tarafta ise bu altcoini aldığına bin pişman çok sayıda yatırımcı bulunuyor. Maliyetine geldiğinde satacağına söz verenler vs. Her zaman yaptığımız uyarıyı yineleyelim. Uzun vadeli yatırım yapmayı planladığınız projeleri “kendiniz” çok kapsamlı şekilde incelemesiniz. Çok sayıda insan bir altcoini aldığı için uzun vadeli yatırım yapmak zar atmaya benzer. Yatırım yapacağınız projenin hedefleri, ekibi, ekibin geçmişi, ekibin sosyal medya profilleri, geçmiş iş tecrübelerinin doğruluğu ve daha yüzlerce farklı konuyu irdeleyerek yatırım yapmalısınız. Ancak ülkemizde token ekonomisine dahil bakmadan yatırım yapan ciddi sayıda yatırımcı var. Bunlar 2017 yılında da vardı ve ayakta kalabilenler neyi yanlış yaptığını bedelini ödeyerek anladı. Elbette bunlar Holo özelinde söylenen şeyler değil, mağdur olduğunu düşünen yatırımcıların neleri eksik yaptığına dair birkaç görüş.

Teknik tarafta ise 0,002497 üzeri kapanışlar 0,0036 dolara kadar bir toparlanma getirebilir. Ancak birçok yatırımcı borsalardaki yüksek satış baskısından söz ediyor. Yakın destek seviyesi ise 0,001877 dolardır.

Read Entire Article