Holo (HOT) ve Bittorrent (BTT) Fiyat Analizi: Yeni ATH’ler Gelecek Mi?

2 years ago 84

2021 yılında yaşanan ralli sırasında Holo (HOT) ve Bittorrent (BTT) büyük ilgi gördü. Bu iki kripto para biriminin özellikle Türk yatırımcılar arasında da oldukça popüler olduğunu rahatlıkla dile getirebiliriz. Peki, hala elinde HOT ve BTT olan yatırımcılar hangi seviyelere dikkat etmeli, bu iki kripto para birimi ATH seviyelerini yeniden test edebilecek mi?

Holo (HOT)

Piyasa değeri bakımından 90. sırada kendisine yer bulan HOT’in işlem hacminin 853 milyon dolar olduğu görülüyor. HOT yazının yayına hazırlandığı sırada 0,0049 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte kripto para birimi %5’in üzerinde değer kaybetti.

8 Şubat’ta 0,0062 dolara kadar yükselmiş olan HOT, tüm piyasada yaşanan düşüşten payına düşeni aldı. Bunun yanında HOT’ın ATH seviyesinin 0,031 dolar olduğunu da belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla Holo’nun yeni bir rekor kırabilmesi için önünde uzun bir yol bulunuyor.

Analistler HOT’ın artış kaydedebilmesi için öncelikle genel piyasanın toparlanmsı gerektiğini ifade ediyor ve şu anda reddedilme seviyesi olan 0,0062 dolar ilk güçlü direnç olarak görülüyor. 0,0062 dolar üzerinde 0,0070 dolar güçlü bir direnç olabilir.

Ancak eğer genel piyasada düşüş devam ederse HOT da 0,0045 doların altına gerileyebilir. Bu noktada yatırımcıların temkinli olmasında fayda var.

Bittorrent (BTT)

BTT ve HOT’ın grafiklerinin paralel ilerlediklerini söylesek yanlış bir ifade kullanmış olmayız. Piyasa değeri bakımından 55. sırada yer alan BTT, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,0000020 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde ise kripto para biriminin %2’den fazla değer kaybettiği görülüyor.

BTT tüm zamanların rekorunu 21 Ocak 2022’de 0,0000034 dolar ile kırdı. Dolayısıyla BTT ATH seviyesine HOT’tan daha yakın. Buna ek olarak BTT’nin bir isim değişikliğine gittiğini ve ticker’ın BTTC olarak değiştiğini de belirtmek gerekiyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article