İddialı Açıklama: Bu Gelişme Shiba Inu’nun Fiyatını 0.01 Dolara Çıkarabilir!

2 years ago 122

Bigger Entertainment’ın sahibi, SHIB fiyatını 0,01 dolara nasıl yükselteceğine dair fikirlere sahip olduğunu açıklıyor. Steven Cooper, düzenli olarak yaptıkları yakma partileri sayesinde SHIB’in popülerliğinin giderek artacağını ve SHIB tokenlarının değer kazanacağını düşünüyor. Son 24 saat içinde yaklaşık 72 milyon Shiba Inu tokenı yakıldı.

Steven Cooper’ın Bigger Entertainment’ı, NFT‘ler, ürünler ve SHIB etkinlikleri için biletler satıyor. Şirket karının bir kısmı ile sanatçıların telif ücretlerini ödüyor. Ayrıca şirket, kullanıcıların SHIB satın almasını ve ardından diledikleri gibi yakmasını sağlıyor.

SHIB Yakma Partilerinin Popülerliği Giderek Artıyor

Bigger Entertainment, SHIB Army’den olmayan hatta kripto paraya hiç aşina olmayan insanların bile yakma partilerine katılacağını düşünüyor. Böylelikle SHIB tokenlarının değerinin git gide yükselip, popülerleşeceğini hedeflediğini belirtiyor. Cooper, bunun insanlar için yeni bir eğlence anlayışı olacağını söylüyor. Ayrıca bunun, Shiba Inu fiyatının 0,01 dolar seviyesine ulaşmasının da bir yolu olduğunu düşünüyor.

Cooper’ın şirketi, geçen yılın Ekim ayından bu yana SHIB tokenları yakıyor. Şirket tarafından yakılan miktar bir milyar tokena yaklaştı. Yakma partileri sırasında tokenlar, YouTube’da canlı olarak bir soğuk cüzdana gönderiliyor. SHIB Army, destek olmak için yakma partisi giriş biletlerinin 5 dolar olmasını teklif etti. Bu gelişmeyle beraber biletlerden elde edilen karla birlikte şirket daha fazla SHIB yakabiliyor.

Bir önceki token yakma 1 Ocak’ta gerçekleşti. 239.600.144 SHIB, 26 adet soğuk cüzdana gönderildi. Bir sonraki yakma partisinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gününde olması planlanıyor.

Aralık’tan beri 2,7 Milyar Token Yakıldı!

SHIBtyme isimli Twitter hesabı tarafından sağlanan verilere göre, Aralık ayından bu yana 2,770,970,782 token arzdan kaldırıldı. Günlük ortalama 51.314.274 token yakılmış oluyor.

Başka bir Twitter kullanıcısı olan Shibburn’e göre son 24 saat içinde 61.668.406 SHIB yakıldı. Bu kadar yüksek miktarda SHIB’yi yakmak için 26 adet soğuk cüzdan kullanıldı.

Read Entire Article