IggyBoy Metaverse NFT’leri: Whitelist Açıldı ve Mint Tarihi 20 Şubat 

2 years ago 408

NFT’ler uzun zamandır popüler ama bununla birlikte konsept, birkaç sanat eserinin çığır açan miktarlarda satıldığı 2021’in başlarına kadar duyulmadı. Buna iyi bir örnek, NFT Christie’nin müzayede evinde 69 milyon dolara satın alındığı için bugüne kadarki en pahalı satış olan Beeple’s Everydays’dir.

Bunu takiben dünyanın her yerinde ortaya çıkan bir sanat formu olarak kabul edilmeye başladıkları için ilginin büyük bir kısmı non-fungible token’lara odaklandı. Farklı nişlerdeki sanatçılar, NFT alanının ayrılmaz bir parçası haline gelen sanat camiasında kendilerine bir yer bularak çalışmalarını ve NFT’lerini birleştirmeyi başardılar.

Bununla birlikte tokenize edilmiş sanat eserlerini çevreleyen çılgınlık azalmaya başladı ve istikrarlı bir şekilde diğer sektörlere de sirayet etti. Halihazırda NFT pazarının zirvesinde olan projeler, sanat NFT’lerinden hizmet token’larına olan ilginin bir geçişini yansıtıyor.

Yeni bir proje olan IggyBoy’un resmi Gleam etkinliğin bazı kolay görevleri tanımlayarak whitelist’e katılabilirsiniz. Yapılan açıklamalara göre whitelist’e katılmanın tek yolu bu sınırlı katılım olacak.

Utility NFT’ler, sahiplerine kıtlık ve benzersizliğin ötesine geçecek şekilde değer sağlayan, benzersiz varlıklar olarak statüleri nedeniyle karlı kazanımlar olmanın yanı sıra bu tür NFT’ler daha fazla pratik fayda vaat eden karşılıksız tokenlerdir. Fayda temelli bir NFT satın alırken, sahibi ayrıca projeden projeye değişen çok çeşitli seçenekleri olan belirli avantajlar da elde eder.

NFT’ler için bu özel çerçeve hala geliştirme aşamasında olmasına rağmen yardımcı NFT’ler için çeşitli uygulamalar zaten araştırılmış ve uygulanmıştır. NFT’ler, değerli gerçek dünya varlıklarına bağlanabilir, sahiplerine özel etkinliklere veya konumlara erişim sağlayan bir tür kimlik veya üyelik kartı olarak işlev görebilir ve NFT’lerdeki çeşitli fayda kategorileri şunları içeriyor:

  • Dahili Yardımcı Program
  • Topluluk Yardımcı Programı
  • Gerçek Dünya Yardımcı Programı
  • Metaverse Yardımcı Programı
  • Oyun İçi Yardımcı Program

Bu kategorilerden birine giren NFT sahibi olmanın faydaları, daha önce belirtildiği gibi, kullanıcılara daha fazla erişim sağlayabilir: Sanal veya gerçek dünya etkinlikleri, davetler veya üyelik işlemleri, belki de gelecekteki koleksiyonlara erken erişim. Buna ek olarak, onlara projeye bağlı bir toplulukta bir dizi hak, yönetim veya oy vermenin yanı sıra fiziksel öğeler ve çeşitli başka avantajlar da verebilir.

Iggy Boy

Yardımcı NFT’leri içeren yenilikçi bir projenin rekabete hazır olduğu ifade ediliyor. IggyBoy, 10.376 3D NFT’den oluşan bir koleksiyon. Her koleksiyon, One All-Time High Studio’dan yetenekli sanatçılar tarafından el yapımı olarak benzersiz bir şekilde yaratıldı.

Her token, 630’a kadar isteğe bağlı özellik arasından seçilen en az 9 özelliğe sahiptir. Bu, yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak, tüm token’lara aşılanmış kalite tasarımına işaret eder ancak 1ATH.Studio, bu token’ları faydalı bir şekilde tanıtarak bir adım daha ileri götürmeyi hedefliyor.

Başlamak için NFT’lerin bir kategorisi promosyon etkinliklerinde dağıtılacaktır. Koleksiyon ayrıca 5000 IggyBoy ve aynı sayıda IggyBoy Mutant içerir. Her iki kategori de şirketin yaklaşmakta olan metaverse’ünün ayrılmaz bir parçasıdır.

Sahipler, sanal arazi parsellerini indirimli fiyatlarla satın almanın yanı sıra metaverse platformu vUniversum’daki ağ fırsatlarına ve ürün tekliflerine özel erişim elde edekcek. Ayrıca 1ATH.Studio, IggyLady NFT’leri ve Symbiosis olmak üzere 2 proje daha başlatmayı planlıyor, bir IggyLady alabilen IggyBoy sahipleri ücretsiz bir Symbiosis token’ı alacak ve tüm koleksiyonlardan NFT’leri olan bireyler çok çeşitli ayrıcalıklara sahip olacaklar.

NFT’lerin geleceği olarak şekillenen yardımcı NFT’ler ve bunların metaverse entegrasyonu ile 1ATH.Studio, koleksiyonunu başlatmaya hazırlanırken bu trendin zirvesinde olduklarını ifade ediyor ve kendisini bu gelişen endüstride bir öncü olarak tanılmıyor.

TwitterDiscordMedium

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article