Ikigai Asset Management CEO’sundan Bitcoin Rallisi İçin Gerekenler!

2 years ago 85

Dünya devi kripto para yönetim firması olan Ikigai Asset Management'ın baş yatırım yetkilisi, kripto para birimlerinde bir rallinin tetiklenmesi için gerekli olan şartlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bitcoin Rallisi İçin Gereken

Ikigai'nin kurucu ortağı Travis Kling’ın Bankless podcast'ine verdiği bir röportajda, ABD Merkez Bankası'nın ekonomiyi resesyona sokma riskini taşıyan politikalarının ötesinde, makroekonomik tablo için nihai olarak çözülmesi gereken durumun Rusya ve Ukrayna arasında devam eden ihtilaf olduğunu söyledi. Travis Kling açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan durumun bir çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu iki devlet arasındaki problemlerin çözülmesinin ardından emtia ve enflasyonda ciddi bir düşüş yaşanacağını kripto para birimlerinde ise bir ralli başlangıcına yol açacağını ön görüyorum.

Travis Kling lider akıllı sözleşme platformu Ethereum'un (ETH) jeopolitik ve finansal durumlarda yaşanacak çözümlerin ardından fiyatında olumlu hareketler olacağını öne sürerek şunları söyledi:

Belirttiğim durumun çözülmesi genel olarak kripto para için olumlu bir harekete yol açacaktır. Ancak özellikle Ethereum’un olumlu havadan en çok etkilenen kripto para birimi olacağına inanıyorum. Kesinlikle gerçekleşecek demiyorum ama benim düşüncem bu yönde.

"TÜFE'ye Karşı Önlem Bitcoin"

Uzman isim daha sonra lider kripto para birimi Bitcoin'i (BTC) ele alıyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) kısa vadeli dalgalanmalara karşı bir korunma yolu olmaktan çok daha fazlasını temsil ettiğini belirterek şunları söyledi:

Bitcoin'in bir TÜFE enflasyon veya parasal bir enflasyon gibi olduğunu söyleyen hiçbir yerde beni asla bulamayacaksınız. Bitcoin küresel olarak merkez bankalarının ve hükümetlerin sorumsuzluğuna karşı alınacak iyi bir önlem.

Travis Kling analizini Bitcoin'in nicel genişlemeye (QE) karşı nicel sıkılaştırmaya (QT) nasıl tepki verdiğini karşılaştırarak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin QE'yi seviyor ve QT'den nefret ediyor. Şu anda bir QT döngüsündeyiz, ancak bunun geçici olduğuna dair yüksek derecede güvenim var. Piyasa bize bu durumun geçici olduğunu ve başlamaktansa bitirmeye daha yakın olduğunu söylüyor.

Read Entire Article