İlk 5’te! Bu Kripto Para Önümüzdeki 3 Ay Hayal Kırıklığına Uğratabilir!

2 years ago 75

En büyük 5 kripto para arasında yer alan bu altcoin 2022 yılının son çeyreğinde yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratabilir. Son rapora göre bazı alanlarda iyileşme gösteren popüler kripto para Eylül ayında yatırımcılara istediğini veremedi. Hacim bakımından dünyanın en büyük borsasına ait olan BNB için orta vadeli beklentiler neler?

Binance Coin (BNB)

BNBburn tarafından sağlanan veriye göre içinde bulunduğumuz üçüncü çeyrekte yakılan BNB miktarı rekor seviyeye ulaştı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde 1.976.739 BNB yakılırken son çeyrekte bu rakam 2.040.503’e çıktı. Ortalama işlem fiyatındaki düşüşe rağmen artan yakım miktarı şaşırtıcıydı. BNB miktarı artmasına rağmen önceki çeyrekte yakılan BNB’lerin değeri 626 milyon dolardan bu çeyrekte 562 milyon dolara düştü.

Yakılan tokenlerdeki artışa rağmen, BNB'nin biraz yardıma ihtiyacı olabilir gibi görünebilir. DeFi Llama'dan gelen verilen, Binance Smart Chain’in TVL gücündeki zayıflamaya işaret ediyor. DeFi Llama'ya göre, BNB'nin TVL'si yazı hazırlandığı sırada 5,25 dolardı ve önceki güne göre yaklaşık %1,87 oranında düştü.

BNB Yorum

Binance borsasının yerel kripto parası yazı hazırlandığı sırada 282 dolardan alıcı buluyordu. BNB yakımları genellikle fiyat üzerinde ciddi pozitif etkiye sahiptir. Ancak bu sefer beklenen olmadı ve müjdenin BNB fiyatını 300 doların üzerine çıkaramayacağı düşünülüyor. Müthiş Osilatör BNB'nin momentumunun şu anda- 4.3'teki değeriyle düşüşte olduğunu gösterdi. Ayrıca, AO durumu, kısa vadede yükseliş momentumunun olası olmadığını gösteren bir sinyal gönderiyor. AO tarafındaki ikiz zirve son çeyrek için hayal kırıklığına neden olabilir.

BNB'nin tekrar tekrar destek ve direnci koruyamamasıyla, dördüncü çeyrekte fiyat artışı beklentileri oldukça düşük bir noktada olabilir. Yine de BTC’nin bu dönemdeki hareketleri fiyatın yönünü belirleyecek. BTC ile yüksek korelasyon gösteren BNB için ihtiyaç duyulan en büyük fiyat katalizörü BTC’nin yeniden 22.000 dolar üzerinde tutunmasıdır.

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 19.600 dolar direncinden döndü ve yeniden 19.380 dolar seviyelerinde alıcı bulmaya çalışıyor. Özellikle bugün açıklanacak ABD GSYİH verisi fiyat üzerinde anlık sonuçlar doğurabilir. Dün BoA tarafından açıklanan tahvil alımı duyurusuyla 112 seviyesine çekilen dolar endeksi (DXY) ise yeniden 113,5 seviyesine tırmandı.

Read Entire Article