IntoTheBlock, On-Chain Metriklerine İşaret Etti: “Ethereum Balinaları, Yeniden Birikim Aşamasına Geçti!”

2 years ago 89

Ethereum (ETH) Ralli Hazırlığında! Bu Metriğe Göre ETH %40 Artabilir

Kripto para piyasası, Bitcoin'in 24.000 dolar seviyelerine yaklaşması ile birlikte yönünü yeniden yukarı çevirdi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), hafta başından bu yana güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.600 dolar seviyelerine yaklaştı. Bu zaman dilimi içerisinde de portföyünde oldukça yüksek miktarda kripto varlık bulunduran ve kripto para ekosisteminde "balina" olarak tabir edilen adresler birikimlerine hız kazandırdı.

IntoTheBlock, Güncel On-Chain Metriklerine Dikkat Çekti

Kripto para piyasası, hafta içerisinde güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH), hafta başından bu yana yüksek oranlarda değer artışları kaydetti ve 1.550 dolar seviyelerini aştı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği değer artışları ile birlikte günün erken saatlerinde 24.000 dolar seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde de değer artışlarına hız kazandırdı.

On-chain analitik firmalarının paylaştığı güncel verilere göre de bu süreçte Ethereum balinaları da belirli ölçüde birikim aşamasına geçti. IntoTheBlock, Twitter hesabından güncel verilere ilişkin bir grafik paylaştı ve Ethereum balinalarının birikimine yeniden hız kazandırdığını öne sürdü.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), güne yükseliş yönlü bir ivme ile başladı ve 23.500 dolar seviyelerini aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.570 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,1 trilyon dolara ulaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article