InvestAnswers: Aşırı Düştü! Bu DeFi Altcoin Yükselebilir!

2 years ago 117
Okuma Süresi: 2 Dakika

Yarım milyon takipçisine hitap eden popüler kripto para analisti aşırı derece düşen bu DeFi altcoine işaret etti. Terra UST çöküşü DeFi platformlarının çok daha ciddi kan kaybetmesine sebep oldu. Fakat analiste göre artık geri dönüş yakın ve mevcut seviyelerinden bu altcoin yatırımcılara ciddi kazanç fırsatı sunacak. Elbette bunun bir kesinliği yok ve yatırım stratejinizi kendi araştırmalarınız sonucu oluşturmanız menfaatinize olacaktır.

Aave (AAVE)

Popüler bir kripto analisti, son birkaç hafta içinde hızlı bir şekilde düştükten sonra değerinin artabileceğine inandığı bir DeFi protokolünü paylaştı. InvestAnswers, 438.000 YouTube abonesine DeFi borç verme protokolü Aave (AAVE)’nin yönetişim tokeninin Ocak 2021’den bu yana görülmeyen seviyelere düştüğünü söylüyor.

“Sanki biri zamanı geri almış ve bizi 16 ay öncesine göndermiş. 200 günlük hareketli ortalamanın altında fiyatlanan AAVE kritik 120 dolardan da aşağıya düştü. Ortalama 80 dolarda ve birkaç hafta önce gördüğü 240 dolar seviyelerinden oldukça uzak”.

AAVE yazı hazırlandığı sırada 92 dolardan alıcı buluyor. Piyasa değerine göre 60. sıradaki kripto para kısa sürede yaklaşık %15 değer kaybetti.

Aave (AAVE) Yorumları

InvestAnswers sunucusu, önce Bitcoin (BTC)’in toparlanmasını beklediğini, ancak “önümüzdeki ay için” volatilitenin artmasını beklediğini söyledi. Anonim analist, Aave’de neden hala yükseliş beklediğini ise şöyle açıklıyor;

Aave hala en iyi gözetimsiz protokol. Çok daha yatırımcının ona ilgi duymasını bekliyorum. Fiyatı ciddi anlamda düştü ve oldukça ucuzladı”.

Analiste göre buradan 3x ralli oldukça mümkün ve 240 dolar hedefine piyasalarının toparlanmaya başladığı ilk dönemde ulaşabiliriz. Öte yandan hisse senedi piyasaları bugün pozitif açıldı ve bu şekilde devam ederse Bitcoin 30.000 doların üzerinde kalmaya devam edebilir. İlerleyen saatlerde AAVE için 100 dolar hedefi teknik olarak makul görünüyor. FED, enflasyonu baskılamak için bu sene son derece sert bir tavır takındı, küresel piyasaları daha fazla zarara uğratmak istemiyorlarsa bunu gevşetmeleri gerekecek. Nitekim birçok finans kuruluşu doların mevcut konumunda fazla değerli olduğunu söylüyor ve FED’i uyarıyor.

FED negatif faiz vermeye devam ediyor. Faizleri daha fazla artırmasına rağmen %8’i geçmesine ihtimal verilmiyor. Enflasyon %8’in üzerinde ve hissedilen enflasyonun %20’lere dayandığını düşünürsek ayağını biraz gazdan kesmesi için yeterli sebepleri var.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article