İşlem Hacmi Rekor Kırıyor: Santiment Balinaların Akın Ettiği Bu Altcoin’e Dikkat Çekti

2 years ago 104

Kripto para piyasası kısır bir döngü içerisinde hareket ederken, balinalar bir sonraki boğa koşusu için hazırlanıyor.

XRP'de Hareketlilik Başladı!

Ripple (XRP), devam eden SEC  davası nedeniyle büyük darbe aldı. Mahkemenin Ripple lehine son zamanlarda aldığı olumlu kararlar, XRP fiyatınının artışı kaydetmesine neden oldu. Kripto veri şirketi Santiment'e göre, XRP ağı son zamanlarda büyük bir aktivite kaydetti. XRP'nin işlem hacmin 18,7 milyar dolara kadar yükseldi. Bu devasa artış, hafta sonu boyunca fiyatın artabileceğini gösteriyor. Verilere göre, XRP'nin işlem hacmi günün başında 2 milyar dolar civarındaydı. Ancak, günün sonunda 18,7 milyar dolara fırladı. Bu arada, tokenin 24 saatlik işlem hacmi şu anda 1,26 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Balina hareketlerini izleyen Whale Alert, bazı büyük işlemlerin gerçekleştirildiğini bildirdi. Bir balina, kripto para borsası Bitstamp  için 14,8 milyon dolar değerinde XRP aldı. Bilinmeyen cüzdanlardan kripto borsalarına yaklaşık 30 milyon dolar değerinde XRP  gönderildi.

XRP'nin fiyatı son 30 günde %7'nin üzerinde arttı. XRP, an itibariyle 0,35 dolardan  işlem görüyor. Uzun süredir devam eden davaya rağmen, XRP hala 16.46 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip. Rapora göre, XRP BSC balinalarının en iyi seçeneklerinden biri haline geldi. BSC balinalarının en büyüğü şu anda 16 milyon dolardan fazla XRP  tutuyor. Ancak, Ripple'ın eski CTO'su Jed McCaleb, şirketten ayrıldığından beri satış çılgınlığına devam ediyor. Güncel bir rapor, McCaleb'in XRP tokenlerini 16 Temmuz'a kadar satacağını belirtti.

XRP, Alım Fırsatı Sunuyor

XRP blok zincirinde etkileşime giren benzersiz adreslerin sayısı, Şubat 2020’den bu yana ilk kez 200.000’i geçti. XRP, iki buçuk yıldan fazla bir süredir ilk kez aktif adresler açısından en yüksek aktivite seviyesine ulaştı. Ripple’ın rakiplerine karşı performansı bunun bir sonucu olabilir. FXStreet’teki analistler, XRP fiyatının 0.28 ila 0.38 dolar arasında bir aralık oluşturduğunu ve altcoin’in alım fırsatı sunduğunu belirttiler. Analistlere göre, XRP fiyatı kısa vadede 0.38 dolara yükselebilir.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’a açtığı davada heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Ripple, SEC’in XRP satışı yoluyla yasadışı menkul kıymet teklif ettiği iddialarına karşı şirketi savunmak için ekibe iki yeni avukat ekledi.

Read Entire Article