İşlem Ücretleri Sıfıra Yakındı! Rock’n’Verse Sum-Mint Coşkusu!

2 years ago 98
Okuma Süresi: 3 Dakika

Bu hafta sonu İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda NFT ve Web3’ün geleceği konuşuluyor. Henüz erken bir dönemde Türkiye’de bu tarz NFT, Web3 etkinliklerinin yapılıyor olması oluşturduğu temel açısından önemlidir. Peki dün etkinlikte neler oldu? Beklenen Rock’n’Verse mint etkinliğinde işlem ücretleri ne seviyelerdeydi?

Rock’n’Verse Sum-Mint Başladı

Dün saat 14:40’ta resmi Twitter hesabı üzerinden Sum-Min’in başladığını duyuran Rock’n’Verse toplamda 3333 adetle sınırlı özel koleksiyonun kapılarını açtı. Dün başlayan etkinlikte bu koleksiyonun 333 adetlik bölümü mint işlemine açıldı.

Duyurudaki internet adresine girdiğinizde Metamask cüzdanınızı bağlamanız gerekiyor. Sonrasında aşağıdaki ekran açılıyor ve mint işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Sum-mint fiyatı oldukça düşük tutuldu 0.0444 ETH karşılığında yaklaşık 75 dolar gibi bir ücretle Rock’n’Verse topluluğunun erken dönem katılımcılarından biri olabilirsiniz.

Mint işlemini yaptığınızda cüzdanınıza aşağıdaki gibi merak uyandıran bir NFT geliyor. Kartların bir de arka yüzü var 😊 En heyecan verici kısmı da bu, kısa süre içinde kartınızın arkasında ne olduğunu göreceksiniz.

Düne dair diğer önemli bir detay ise sıfıra yakın işlem ücretleriydi. Mint etkinliği yapılan proje Ethereum ağında ve ETH işlemleri pahalılığıyla meşhurdur. Fakat dün mint başına sadece 1,1 dolar gibi komik bir işlem ücreti oluştu. Ethereum ağı için komik olan bu rakam belki de en dip “fee” olarak tarihe geçti.

Süper proje, sıfıra yakın fee ve oldukça ucuz mint fiyatı… Rock’n’Verse erken dönemde topluluğuna katılanlara her türlü kolaylığı sağlamaya devam ediyor.

 

Rock’n’Verse ve SkinRunners Nedir?

SkinRunners, Rock’n’Verse tarafından başlatılan ilk projedir. Gelecekte metaverse kesinlikle hayatımızın içinde olacak ve biz VR/AR giysilerimizle evimizden çıkmadan, bugün dışarı çıkarak yaşadığımız deneyimleri, hazları, heyecanları yaşayabileceğiz. Ne büyük bir hayal değil mi? Artık eskisi kadar hayal değil, çünkü teknoloji inanılmaz bir hızla büyüyor ve giyilebilir teknolojiler konusunda her yıl çağ atlıyoruz.

Rock’n’Verse, çok niş bir alana odaklandı. Metaverse henüz çok yeniyken ve müzik, daha da ilginci Rock hakkında herhangi bir kayda değer NFT, Metaverse oluşumu yokken ortaya çıktı. Sadece dinleyiciler için değil, aynı zamanda hayatı Rock olan sanatçıları da geleceğe hazırlamak için doğdu. Yani Rock’n’Verse sadece bir NFT veya metaverse projesi olmayacak aynı zamanda seçkin sanatçılar için launchpad görevi görecek.

Teknoloji kesinlikle dünden hızlı gelişiyor. Gelecek artık bize çok yakın, o halde geride kalmayın.

Read Entire Article