İsviçre Devi Şirket Kripto Para Birimleri İle Ödeme Kabul Edecek!

2 years ago 113

Kripto para teknolojisinin gün geçtikçe artan popülaritesine yeni bir kazanım daha eklendi. Dünyanın en önde gelen saat üreticilerinden biri olan Breitling, dijital para birimlerini bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başladı.

Daha Çok Seçenek

Dev şirket Breitling 28 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada, müşterilerin kol saatlerini ve kayışlarını kripto para birimlerini kullanarak satın almalarını sağlamak için dünyanın en büyük kripto para ödeme hizmetleri sağlayıcılarından biri olan BitPay borsası ile bir ortaklık yaptıklarını duyurdu.

Lüks saat üreticisinin web sitesine göre BitPay borsası, Bitcoin ( BTC ), Bitcoin Cash (BCH), DogeCoin ( DOGE ), Ethereum ( ETH ), Litecoin ( LTC ), Wrapped Bitcoin (WBTC) ayrıca Binance USD ( BUSD ), Dai (DAI), İkizler Doları (GUSD), USDP ve USD Coin’in ( USDC ) içinde bulunduğu beş stablecoin ile yapılan ödemeleri destekliyor.  Lüks saat firmasının müşterileri, belirtilen bu dijital para birimleri ile Breitling'in web sitesindeki herhangi bir saati satın almak için kullanabilecekler.

Dev Anlaşmalar

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarında Tag Heuer kripto para birimleriyle ödeme kabul eden bir diğer lüks saat üretici firması.  Mayıs ayı ortasında dünya devi şirketlerden biri olan Tag Heuer de Amerika Birleşik Devletleri web sitesinde tüm çevrimiçi satın alımlar için kripto para birimi ödemelerinin kullanıma sunulacağını bildirdi.

Bunların yanı sıra Haziran ayının ortalarında, İsviçreli saat üreticisi Connected Calibre E4 akıllı saati için müşterilerin dijital sanat koleksiyonlarını doğrulanmış “proof of ownership” sergilemeleri için onu bir non-fungible token  (NFT ) görüntüleyiciye dönüştüren yeni bir özelliği de tanıttı. Ayrıca bir başka lüks İsviçreli saat üreticisi Hublot, 21 Haziran tarihinde müşterilerinin belirli kripto para birimleriyle, yine BitPay borsası aracılığıyla çevrimiçi satın alabilecekleri sınırlı sayıda lüks saatin lansmanını duyurdu.

Read Entire Article