JP Mogan’dan Ethereum Merge Yorumu! Büyük Kazanç Olabilir!

2 years ago 99

Kripto para piyasası Ethereum Merge'i beklese bile, birçok paydaş sonuçlarını en üst düzeye çıkarmak istiyor. Wall Street bankası JP Morgan'a göre, kripto borsaları da merakla beklenen yükseltmeden yararlanabilir. Öte yandan yatırımcılar, yükselişin hemen ardından olası bir ETH fiyat artışından kar elde etmek isteyebilirler.

Coinbase, Ethereum Birleşmesinden Fayda Sağlayabilir

Bu arada JP Morgan, kripto borsası Coinbase'in yaklaşan Merge ile önemli gelir elde edebileceğini tahmin etti. Büyük bankadan bir analist, Coinbase'in Ethereum Merge'den yararlanabilecek bir kuruluş olacağını söyledi. Borsa, son zamanlarda müşterileri için ETH stake etme değerini en üst düzeye çıkarmak için somut adımlar attı. Analist, bunun kripto borsası için daha yüksek gelir elde edilmesine neden olabileceğini ekledi ve şu açıklamayı yaptı;

Kurumsal olarak stake eden müşterilerinin ETH stake gelirine anlamlı bir şekilde katkıda bulunabileceğini düşünüyoruz. Ancak kurumsal müşteriler için, çok daha az katkıda bulunmasını beklediğimiz verilen gelir fırsatından daha büyük (orantılı olarak) stake geliri fırsatı görüyoruz. Ekonominin büyük çoğunluğu perakendede kalıyor.

Binance Çok Gelir Kazanabilir

JP Morgan analisti, Ethereum yükseltmesinden sadece Coinbase değil, Binance, Gemini ve FTX gibi diğer borsaların da faydalanabileceğini söyledi.

Coinbase'in 2.000 ETH ve %5 ETH getirisine dayalı olarak 650 milyon dolarlık Ethereum birleşmesinden elde edilen yıllık artımlı stake gelirini tahmin ediyoruz. Yıllık 80-100 milyon dolarlık stake geliri artışı öngörüyoruz.

Zaman çizelgesi teknik değişikliklere tabi olsa da, Ethereum Birleşmesi geçici olarak 15 Eylül olarak planlanıyor. Yükseltme, fikir birliği mekanizmasının Proof of Work'ten Proof of Stake'e geçişini sağlayacak. Yeni mekanizmanın Ethereum madenciliğinde enerji tüketimini azaltması bekleniyor. Birleşme beklentisi ve hazırlığı da son zamanlarda fiyatların yükselmesine neden oldu.

Geçen hafta, Ethereum (ETH), yükseliş eğilimi umutlarını artırarak 2.000 doların biraz üzerine, son zamanlardaki en yüksek seviyesine yükseldi. CoinMarketCap'e göre, Ethereum fiyatı son 24 saatte %2,99 düşüşle 1,830,98 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article