JP Morgan Analistlerine Göre Bu Gelişme, İlerleyen Dönemlerde Bitcoin Fiyatında Olumsuz Bir Etki Yaratabilir!

2 years ago 100

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta içerisinde yönünü yeniden yukarı çevirdi ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 20.700 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası, haftasonuna da yükseliş ile başladı ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri de 970 milyar dolara ulaştı. Öte yandan JP Morgan analistleri, Bitcoin'in üretim maliyetindeki düşüşün lider kripto para birimi Bitcoin'in fiyatında olumsuz bir etkiye neden olabileceğini belirtti.

JP Morgan Analistleri, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Kripto para piyasası, hafta içerisinde yeniden yükselişe geçti ve lider kripto para birimi Bitcoin, kaydettiği son değer artışları ile birlikte 20.700 dolar seviyelerine ulaştı. Öte yandan hafta içerisindeki bu yükselişe karşın JP Morgan analistleri, kripto para yatırımcılarına uyarı niteliğinde bir son durum değerlendirmesi yaptı. JP Morgan analistleri, Bitcoin üretim maliyetinin 13.000 dolara düşmesinin ilerleyen zaman diliminde piyasaya yansıyabileceğini ifade etti. JP Morgan analistlerine göre Bitcoin üretim maliyetindeki bu düşüş, Bitcoin'in fiyatında olumsuz bir etki yaratabilir.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin'in 20.700 dolar seviyelerine ulaşması ile birlikte kripto para piyasası hafta içerisinde yükselişe geçti. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde de son günlerde önemli bir artış kaydedildi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.220 dolar seviyelerine ulaştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 132 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article