Kanada’dan 3 Altcoin’e Büyük Müjde! 195 Ülke, 5 Milyon İşletme..!

2 years ago 88

Kripto para karşıtlığının zirveye ulaştığı bir dönemde, Kanada'dan dijital varlıklarda benimsemenin devam ettiğine dair önemli bir gelişme geldi.

FCF Pay, SHIB, BONE ve LEASH İçin Destek Ekledi

Kanada merkezli FCF Pay desteğinin ardından, 195 ülkedeki 5 milyondan fazla çevrimiçi mağaza artık  Shiba Inu, BONE ve LEASH ödemelerini kabul edecek. FCF Pay, dünyada SHIB üçlüsüne (SHIB, BONE, LEASH) destek ekleyen ilk ödeme ağı oldu. Firma ayrıca SHIB Burn işlevini ekleme olanaklarını araştırdığını açıkladı. FCF Pay kısa bir süre önce, platformunda Shiba Inu (SHIB), Bone ShibaSwap (BONE) ve The Dogecoin Killer (LEASH) listelediğini ve kayıtlı işletmelerin Shiba'nın üç tokenini de ödeme olarak kabul etmesini sağladığını tweet yoluyla duyurdu.

 FCF Pay, bu yıl Nisan'da Shiba Inu'ya destek ekledi. Shib desteğinin ardından FCF Pay, topluluktan bir sonraki ödeme yöntemi olarak kullanmak istedikleri token için oy vermelerini isteyen anket yaptı. İlk topluluk Anketinde firma topluluğa dört seçenek sundu: BONE, LEASH, TRX ve MATIC. Topluluğun %74'ünden fazlası BONE'ı listelemek için lehte oy kullandı. İkinci ankette Baby DogeCoin ve LEASH zorlu bir mücadele verdi. Ama sonunda, LEASH oyların %50'sinden fazlasını alarak kazandı. FCF Pay, WooCommerce, Shopify, Magento Adobe Commerce ve PrestaShop dahil olmak üzere çok çeşitli açık kaynaklı e-Ticaret çözümlerine bir ödeme ağ geçidi olarak hizmet ediyor. Bu nedenle, SHIB tokenleri FCF Pay aracılığıyla 195 ülkede 5 milyondan fazla çevrimiçi mağaza tarafından ödeme olarak kabul edilecek.

Şirket, SHIB Yakımlarına Başlayabilir

Ayrıca FCF Pay, SHIB tokenlerinin tamamını Poker Club ve Casino web sitelerine de ekledi. Duyurunun ardından topluluk, platformlarında Ryoshi Vision (RYOSHI) ve yakında çıkacak bir ShibaSwao ödül tokeni olan TREAT'ı listeleyip listelemeyeceklerini sormaya başladı. Bununla ilgili olarak FCF Pay, Shib ekibi resmi olarak  onaylarsa, bu token için de anket düzenlemekten memnuniyet duyacağını belirtti.

FCF Pay ayrıca şirketin SHIB Burn özelliğini müşteriler için ödeme ağına ekleme olasılığını araştırdığını da doğruladı. Firma, henüz bu özellik hakkında çok fazla ayrıntı açıklamadı ancak SHIB'i yakmak için bir tür "Geri Alım Mekanizması" eklemek istediklerini söyledi.

Read Entire Article