Kanadalı Yatırımcıdan Uyarı Niteliğinde Açıklamalar: “Kripto Para Piyasasındaki Düşüş Derinleşebilir!”

2 years ago 79

Kanadalı yatırımcı Kevin O'Leary, yakın tarihli bir Youtube yayınında kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Kevin O'Leary, piyasada son aylarda yaşanan büyük ölçekli düşüşe rağmen dip fiyat seviyelerine ulaşılmadığına ilişkin düşüncelerini paylaştı ve kripto para yatırımcılarını uyardı.

Kanadalı Yatırımcı, Piyasadaki Son Durumu Değerlendirdi

Yakın tarihli bir Youtube yayınında piyasadaki son durumu değerlendiren Kevin O'Leary, kripto para piyasasında son aylarda yaşanan büyük ölçekli düşüşe rağmen çoğu kripto para biriminin henüz dip fiyat seviyelerine ulaşmadığına yönelik düşüncelerini dile getirdi. Kevin O'Leary, kripto para piyasasında ilerleyen aylarda daha büyük bir belirsizlik ortamı oluşabileceğini ve bu durumun satış baskısını arttırarak kripto para birimlerindeki düşüş ivmesine hız kazandırabileceğini belirtti. Öte yandan Kanadalı yatırımcı Kevin O'Leary, bu düşüşlerin uzun vadede piyasa adına sağlıklı olduğunu ve uzun vadede oldukça pozitif bir durum olduğunu da ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya yükseliş ile başladı ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 21.770 dolar seviyelerine ulaştı. Çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), son 24 saatte %6'yı aşan bir değer artışı kaydederek 1.433 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise yeniden 1 trilyon doları aştı. Ayrıca Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 250 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article