Kemerlerinizi Bağlayın! DeFi Altcoin’lerinden Heyecanlandıran Flash Mob Hamlesi!

1 year ago 62

MakerDAO, SushiSwap ve Balancer gibi çok sayıda merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü, resmi Twitter hesaplarında eş zamanlı olarak farklı arka plan renklerine sahip "yumruk yumruğa" resimleri paylaşarak 6 Şubat'ta DeFi piyasasıyla ilgili büyük bir duyurunun yapılacağını ima ettiler.

DeFi Protokollerinden Flash Mob Hamlesi!

Diğer DeFi protokolleri yalnızca "yumruk yumruğa" resmini paylaşırken Gearbox Protocol'ü bazı ipuçları verdi. Gearbox Protocol, 4 Şubat'ta attığı bir tweet'te bunun DeFi sektöründeki ilk sosyal aktivite girişimiyle ilgili olarak DeFi DAO'ları tarafından düzenlenen bir flash mob olduğunu söyledi. Resime iliştirilen notta "Eğer kafanız karıştıysa bu sadece diğer bazı harika DeFi projeleriyle birlikte gerçekleşen eğlenceli bir DAO flash mob'udur (zaten fark etmiş olabileceğiniz gibi). Deyim yerindeyse bir ilk sosyal aktivite denemesi. Ama belki de pazarlamaya katkıda bulunanlar zaten Pazartesi için harika bir şeyler hazırlayabilirler." denildi.

Flash mob, birbirini tanıyan veya tanımayan bir grup insanın daha önceden belirlenen yer ve zamanda, amacı genelde eğlence olan bir eylemi gerçekleştirdikten sonra dağılmaları esasına dayanan bir sosyal aktivitedir.

Öte yandan DeFi platformlarının "yumruk yumruğa" resmi paylaşması insanların kafasını karıştırdı. Bazı kripto para meraklıları, bunun muhtemelen Arbitrum'un yaklaşan token duyurusu veya bir ittifak kurmayı planlayan birden fazla DeFi projesi ile ilgili olduğu yorumunu yaptı. Arbitrum, Ethereum ağındaki karşılanamaz yüksek işlem ücretleri ve ağ tıkanıklığıyla mücadele etmeyi amaçlayan bir Layer-2 ölçeklendirme çözümüdür. Ayrıca güvenli, hızlı, ucuz ve EVM uyumlu bir Ethereum ölçeklendirme çözümleri paketi sunmaktadır.

Bir DeFi projesi veya işbirliğiyle ilgili ayrıntılar hala sınırlı olsa da, Gearbox Protocol büyük DeFi haberlerinin ortasında Pazartesi günü için ilginç bir şeyle gelecek gibi duruyor.

2022, Terra ekosisteminin çöküşü ve FTX'in iflası, yaşanan hack'ler, dolandırıcılıklar ve likidite krizinden dolayı DeFi endüstrisi için zor geçti. DeFiLlama'ya göre, DeFi'deki kilitli toplam değer (TVL) 2022'nin Ocak ayında 180 milyarın üzerindeyken 2022'nin Aralık ayında 40 milyar doların altına düştü.

Arbitrum Bağlantılı GMX Token Yüzde 15 Yükseldi

Arbitrum ağının henüz yerel bir varlığı bulunmuyor, ancak Arbitrum ağının aktivitesindeki artış GMX token'ıyla ilişkili gibi duruyor. Merkeziyetsiz kripto para borsası GMX'in yerel varlığı GMX token, son 24 saat içinde yüzde 15'in üzerinde yükseldi ve bu yazının hazırlandığı sırada 73,60 dolardan işlem görüyor. Altcoin'de son 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatları kayıtlara sırasıyla 64,26 ve 75,92 dolar olarak geçti .

Read Entire Article