Kevin O’Leary Kripto Paraların Geleceği Adına Bu Tarihi İşaret Etti!

1 year ago 69

Shark Tank yıldızı, girişim kapitalisti Kevin O'Leary, yaklaşan dünya liderleri toplantısının kripto para birimlerine olan ilginin ciddi ölçüde arttırabileceğini öne sürdü.

Kripto Para Geleceği

Ünlü risk sermayedarı yeni bir röportajda, kripto para birimlerinin gelecek yıl Ocak ayında İsviçre'nin Davos kentinde gerçekleşecek olan Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantısında ele alınacak en önemli konulardan biri olacağını belirtti. Kevin O’Leary açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bu yıl, özellikle bankalar arasında ACH transferi veya uluslararası Swift transferi hakkında konuştuğumuz ödeme sistemleri etrafında, küresel bankacılar tarafından tartışılanların listesinin başında kripto para birimlerini göreceksiniz. Bunlar onlarca yıl önce, küresel hükümetler tarafından yoğun bir şekilde düzenlenen özel sektör yenilikleriydi. Ancak mevcut konumda stablecoin'ler gibi ürünler, bunu önemli ölçüde daha hızlı, daha üretken, daha şeffaf, daha denetlenebilir ve hepsinden önemlisi küresel varlıkları transfer etmek için çok daha düşük maliyetli.

Stablecoin Şeffaflık Yasası

Stablecoin’lerin, Circle ve Tether gibi ihraççılarının şeffaflığını artırmayı amaçlayan Stablecoin Şeffaflık Yasası da dahil olmak üzere kripto para birimleriyle ile ilgili tartışmaların önemli bir parçası olacağını belirtti. Tanınan isim açıklamalarında şunları söyledi:

Yani bu etkinlikte Circle gibi şirketlerin manşetlerini göreceksiniz. Bir tür politika ve düzenleme bulmakta zorlanırken, küresel hükümetlerle küresel düzeyde kripto para tabanlı çok sayıda konuşma göreceksiniz. Stablecoin şeffaflık yasası, belirttiğim durumun ön saflarında yer alıyor. Yaşanan bu gelişmeler kripto para ekosistemi adına çok önemli bir durum teşkil ediyor. Ancak şunu da belirtmeliyim ki; hepsinin gerçekten büyüleyici olacağını düşünüyorum.

Yazı kaleme alındığında lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) geçtiğimiz hafta içerisinde başlattığı yükseliş hareketiyle yatırımcılar adına psikolojik sınır olan 20.000 dolar seviyesini aşarak 20.383 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article