Kıdemli Analist Bitcoin’de (BTC) Bu Seviyeleri İşaret Etti!

2 years ago 88

Kıdemli bir analist piyasa değerine göre en büyük kripto para olan Bitcoin’in (BTC) geçtiğimiz günlerde yaşanan küçük çaplı rallisi hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Yükseliş denemesinin ardından Bitcoin ve Ethereum’u (ETH) fiyat hareketi konusunda neler bekliyor?

Bitcoin Tahmini

Kripto para alanında uzman isimlerden biri olan Cred, lider kripto para birimi Bitcoin'in yükseliş hareketinin tamamlanamamasının ardından kripto para biriminin 2022 yılındaki dip seviyelerini tekrar ziyaret etmesinin muhtemel olduğunu ileri sürerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Hepinizin bildiği üzere, kripto para birimlerinde yaşanan başarısız kırılma modelleri genellikle düşüş eğilimindedir… Piyasanın tekrar yüksek aralığın altında kapandığını varsayarsak, kripto para biriminin düşüş yönündeki hedefleri arasında öncelikle 21.000 dolar ardından 17.600 dolar seviyelerine bir gerileme yaşanması muhtemel.

Bununla birlikte kıdemli analist Cred Bitcoin’in fiyat hareketi aşağı yönlü olsa da kripto para biriminin fiyatı, 22.562 dolar seviyesine yeniden bir yükseliş yaşamayı başardığı taktirde kısa vadeli eğiliminin değişebileceğini belirtiyor. Ayrıca uzman analiste göre 22.562 dolar seviyesinde yaşanacak bir toparlanma, fiyatın yukarı yönlü hareketinin sağlam bir kanıtı olabileceğini ileri sürdü.

Ethereum Tahmini

Öte yandan Ethereum’u ele alan uzman analist Cred, kripto para biriminin fiyatında gerçekleşen son kazançlarından vazgeçip 1.000 ile 1.250 dolar arasındaki aralığına geri döneceğini belirtti. Ayrıca Ethereum için kritik seviyenin 1.500 dolar seviyeleri olduğunu belirterek açıklama sırasında kripto para birimin bu seviyenin altında işlem gördüğünü söyledi. Kıdemli analist açıklamalarında şunları dile getirdi:

Ethereum’u fiyatında günlük kapanışın altına doğru bir düşüş yaşanırsa, son birkaç gün içinde yaşanan kazançların korunacağını düşünüyorum.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin, son 24 saat içerisinde %1 oranından daha az bir düşüşle 22.853 dolar seviyesinden işlem görürken, en büyük ikinci altcoin olan Ethereum 1.595 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article