Kıdemli Analist: Bitcoin Tarihinde İlk! Kripto Paralar En Büyüğüne Hazırlanıyor!

1 year ago 67

Kripto para traderları tarafından yakından takip edilen popüler bir analist tarihte ilk defa oluyor dedi. Evet kripto paralar uzun bir tarihe sahip değil ancak geçtiğimiz kısacık tarihinde yaptıklarını göz önünde bulundurursak büyük sürprizler yakında gerçekleşebilir. En büyük analistlerden biri bu konuda uyarıyor. Peki kripto para yatırımcılarını neler bekliyor?

Bitcoin Tarihinde İlk

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, Bitcoin (BTC) için trendde büyük bir değişim olabileceğini söylüyor. Son yayınladığı piyasa güncellemesinde Kevin Svenson yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Eğer Kevin geleceği doğru tahmin ediyorsa bu kripto paralar için çok büyük bir hareket anlamına geliyor.

Ünlü analist şunları söyledi;

“Şu anda Bitcoin tarihindeki en büyük düşen takozu kırıyoruz. Bu 2021'den 2022'ye ve 2023'e kadar uzanıyor... Kırılmaya başlıyoruz. Elbette bu trend çizgisinin üzerinde bazı günlük ve haftalık kapanışlar yapmamız gerekiyor, ancak bu Bitcoin fiyatı için büyük bir paradigma değişikliği olabilir. Bu konudaki en ilginç nokta ise, hedef için düşen kama ölçümünü alıp bunu kırılma bölgesine getirdiğinizde 50.000 doları aşıyor olması. Ders kitabında da böyle yazıyor... Bitcoin tarihindeki en büyük düşen takozun hedefi 50.000 Dolar."

Kripto Paralar 2023-2024

Bu senaryonun gerçekleşmesi altcoinler için devasa rallilere de kapı aralayacaktır. Bugün tek haneli olan bazı altcoinlerin, BTC bu hedefe ulaştığında üç hatta dört haneli rakamlara ulaştığını görebiliriz. Üstelik Fed’in faizleri indirmeye başlayacağı döneme yakın tarihte gerçekleşmesi beklenen bu hedef büyük bir talep de doğurabilir. Düşen kama formasyonu geleneksel olarak, bir varlık teyit edilmiş bir kırılmanın ardından düşüş trendinde daha yüksek bir tepe noktasına ulaştığında trendin tersine döndüğünü gösteren bir yükseliş formasyonudur.

Svenson, Bitcoin'in 50.000 $'a yükselmesini hemen gerçekleşebilecek bir şey olarak görmediğini vurguluyor.

“Bitcoin'in oraya ulaşması muhtemelen uzun zaman alacak ve 50.000 dolar gibi fiyatlar söylemek çoğu insana tamamen saçma geliyor. Ancak Bitcoin genellikle böyle yapar. Genellikle yapacağını düşünmediğiniz şeyi yapar."

Yazı hazırlandığı sırada Bitcoin fiyatı 22.900 doların üzerinde bulunuyordu. Altcoinler ise 200 milyar doların üzerinde artışla Aralık dibinden bu yana yeniden 1 trilyon 40 milyar doların üstüne çıktı.

Read Entire Article