Kıdemli Analist Peter Brandt’ın Korkutan Bitcoin (BTC) Açıklaması!

2 years ago 96

Kripto para piyasalarında yaşanan ayı piyasası devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun zaman sonra ilk kez 19.000 dolar seviyelerine geriledi. Kripto para borsalarında peş peşe gelen düşüşlerin ardından analistler yatırımcılara bir nebze olsun yol gösterebilmek adına harekete geçti. Bunlardan biri olan kıdemli analist Peter Brandt, Bitcoin hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

"Düşüş Gelebilir"

Kripto para birimleri ve finans endüstrisindeki en popüler ve etkili tüccarlardan biri olan Peter Brandt, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarında kripto para piyasalarının amiral gemisi Bitcoin’in bir sonraki hareketini belirleyebilecek bir grafik modeli paylaştı. Kıdemli analist paylaştığı grafiğe ek olarak şunları söyledi:

“Grafikteki desen bir flama gibi görünüyorsa ve bir flama gibi davranıyorsa, muhtemelen bir flamadır. Ne yazık ki Bitcoin grafiğindeki görülen başka bir flama. Grafikler incelendiğinde kripto para biriminin önümüzdeki haftalarda ve hatta günlerde başka bir darbe alabileceğini gösteriyor.”

Bitcoin Grafikleri

Uzmanlar belirtilen desenin Bitcoin de dahil olmak üzere herhangi bir varlık için yaklaşan bir düşüşün doğrudan bir göstergesi olmadığını öne sürdü.  Ayrıca analistler grafikte mevcut olan desenin, son iki haftadır son derece düşük volatilite gösteren Bitcoin'den oldukça beklenen bir hareket olduğunu belirtti. Ancak kripto para piyasalarının volatilitesinde bir artış olup olmayacağını belirlemelerine yardımcı olabilir.

Öte yandan sağlanan grafiğe göre, lider kripto para birimi Bitcoin daha önce bir artışa işaret eden iki desen çizmişti. Fakat kripto para birimlerinin amiral gemisi Bitcoin 20.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Bunların yanı sıra kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler ile birlikte Blockchain analiz firması olan Glassnode’dan alınan verilere göre, mevcut bakiyeleri ile zararda olan yatırımcıların adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Read Entire Article