Kıdemli Analist Uyardı: Bu İki Altcoinde Kritik Seviyelere Dikkat!

2 years ago 91

Pentoshi takma ismiyle bilinen kıdemli analist popüler altcoinler olan Cardano (ADA) ve Solana’nın (SOL) fiyatlanması ve lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşü hakkında görüşlerini bildirdi.

Cardano (ADA)

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşün derinleşmesinin ardından kıdemli analist Pentoshi Twitter üzerinden 584.000 takipçisine, Cardano'nun büyük bir toparlanma sürecinde olabileceğini belirtti. Ayrıca analistin paylaştığı Cardano grafiğine göre, kripto para birimi ilk hedef olan 0,64 dolar seviyesine yükselebilir. Olası yükseliş hareketi gerçekleşecek olursa bir sonraki hedef 1.00 ile 1.10 dolar aralığında.

Yazı kaleme alındığında ADA 0.45 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Solana (SOL)

Bununla birlikte analist Ethereum’a (ETH) rakip olarak görülen kripto para birimi Solana’nın (SOL) grafiklerini ele alıyor. Analiste göre akıllı sözleşme platformu Solana, 130 dolar seviyesinin altında kaldığı sürece dijital varlığın yükseliş trendinden oldukça uzak olduğunu ileri sürdü. Ayrıca uzman analist 60 ile 80 dolar bandının SOL için çok önemli destek seviyeleri olduğunu ve bu seviyelerden aşağı yönlü bir kırılım gelmesi halinde fiyatının 20 dolara kadar gerileyebileceğini belirtti. Pentoshi yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Solana’nın bu yıl içerisinde 20-22 dolar bandında bir seviyede işlem göreceğini düşünüyorum. Arada güçlü bir sıçrama yaşanırsa üç veya beş ay daha verin.”

Yazı kaleme alındığında SOL 34.87 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin (BTC) Görüşü

Öte yandan Bitcoin (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesinin oldukça altında ve hala amansız bir düşüş trendi içindeyken Pentoshi, takipçilerinden birinin Bitcoin’in asla tam olarak iyileşmeme olasılığı hakkındaki sorusunu ele aldı. Kıdemli analist takipçisinin yönelttiği soruya cevaben şunları söyledi:

“Piyasaların yaptığı tek şey zayıfları atmak, ardından yeni büyüme gelecektir… Yaşana düşüş kalıcı bir şey değil. Piyasalar ölü ağırlığı atmak zorunda. Hayattaki her şey döngüseldir. Evreni yöneten yasalara karşı gelemezsiniz.”

Read Entire Article