Kıdemli Analist Yorumladı: Bitcoin Ayı Sezonu Bitiş Sinyali!

2 years ago 84

Popüler bir kripto para analisti olan Benjamin Cowen, Bitcoin'in (BTC) içinde bulunduğu ayı sezonu hakkında görüşlerini bildirdi.

Bitcoin'de 90 Ve 180 Günlük ROI

Geçtiğimiz günlerde kıdemli analist Benjamin Cowen, YouTube üzerinden 756.000 abonesine Bitcoin'in devam eden yatırım getirisine (ROI) baktığını ve mevcut performansını 2014 ve 2018 yıllarında hakim olan ayı piyasası ile karşılaştırdığını söyledi. Popüler analist Benjamın Cowen yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Elde ettiğim verilere göre 90 günlük yatırım getirisinin bu denli kötüleştiği en son tarih 2014 ve 2018 yılları. Belirttiğim iki yıl ve bugün içinde bulunduğumuz durumda da yatırım getirisi dip seviyelerde. Bir piyasa döngüsünün tabanındayız.”

Benjamin Cowen, lider kripto para birimi olan Bitcoin'in 180 günlük yatırım getirisini de ele alıyor. Ayrıca yaşanılan durumun kripto para biriminin piyasa döngüsüne hazırlanmadan önce yaşanan son satışlara bağlı olabileceğini öne sürdü. Popüler analist abonelerine yaptığı açıklamalarında şunları söyledi:

“Bitcoin bir süredir oldukça acımasız bir düşüş trendi içindeydi, ancak bu süreçte yapılacak en ilginç şey 2014 ve 2018 yılı ayı sezonu ile karşılaştırmaktı. Bu karşılaştırmanın ardından işler biraz sakinleştiğini ve kripto para biriminin birikim aşamasına girdiği kanaatindeyim. Ayrıca ayı sezonunun çıkışı olarak 180 günlük yatırım getirisini yukarı çekmemiz gerektiğini düşünüyorum.“

Bitcoin İçin Uygun Fiyat

Öte yandan kripto para piyasalarının amiral gemisi Bitcoin’i satın almak için uygun fiyat tahminlerinde bulunun kıdemli analist açıklamalarında şunlara yer verdi:

“Bitcoin'in, ayı sezonunun son bölümünde veya bir sonraki piyasa döngüsü için birikim aşamasının başlangıç ​​kısmında olduğunu söyleyebilirim. Makro ölçekte Bitcoin satın almak için 20,000 doların altında bir fiyat oldukça cazip. Ancak doğası gereği kripto para biriminin yüksek volatilitesinden ötürü yapılan yatırımlar ile kısa vadede yüksek bir kar oranı beklemek yanlış olabilir.”

Read Entire Article