Kıdemli Analistin Bitcoin Hedefi: “Aksi Belirtilmedikçe 28.000 Dolar”

2 years ago 90

Popüler bir kripto para analisti, piyasalar haftayı pozitif bölgede bitirmek için savaşırken birkaç kripto para birimi için fiyat hedeflerini açıkladı.

Bitcoin (BTC)

Altcoin Sherpa olarak bilinen uzman analist Twitter üzerinden 181.400 takipçisine, bir haftadır süregelen dalgalı aşağı yönlü fiyat hareketinden sonra Bitcoin'in (BTC) yakın gelecekte 28.000 doları geri almak için yeterli güce sahip olduğuna inandığını belirtti. Uzman analist açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin fiyatındaki bu düşük seviyenin şimdilik devam etmesini bekliyorum. Sürdürülebilir bir yükseliş görmek isterim, aksi belirtilmedikçe 28.000 doların geleceğini varsayacağız.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin haftalık en yüksek seviyesi olan 25.203 dolar seviyesinden yaklaşık olarak %7 oranında aşağıda kalan 23.378 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum (ETH)

Bitcoin’in ardından lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum'u (ETH) ele alan analist, Bitcoin/ETH paritesini inceleyerek 2021 Mayıs ve bu yılın Ocak ayına dikkat çekiyor. Analist açıklamalarında şunları söyledi:

Ne düşünüyoruz, parite yeni bir zirveye çıkacak mı? ETH/BTC inanılmaz bir güç gösterdi. Kripto para biriminde yaklaşan yükseltmenin yeterince geri dönüşü alınsa bile parite yine de zirveye çıkabilir.

Yazı kaleme alındığında Ethereum son 24 saat içerisinde yaklaşık %2,45 oranında artış sağlayarak 1,872 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Binance Coin (BNB)

Önde gelen analist son olarak popüler kripto para borsası olan Binance’ın yerel tokenı BNB’yi ele alıyor. Altcoin Sherpa kripto para biriminde geçtiğimiz Ekim ayına kadar uzanan 260 ila 322 dolar fiyat aralığını vurgularken, 250 dolara doğru bir gerileme potansiyeli gördüğünü ileri sürerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kripto para birimi piyasa koşullarında genel olarak en iyi performans gösteren alternatiflerden biri. Ancak 250 dolar seviyesine doğru bir gerileme yaşanabilir.

Son günlerde BNB, Temmuz ayı sonundan bu yana elde ettiği büyük kazanımların bir kısmından vazgeçti. Pazar gününün en yüksek seviyesi olan 331,08 dolardan yaklaşık %7,8 oranında geriledi ve şu anda 303.5 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article