Kıdemli Analistten Çarpıcı Bitcoin (BTC) Yorumu: Dikkatli Olun!

2 years ago 85

Kripto para piyasalarında ve lider kripto para birimi olan Bitcoin’de (BTC) uzun süredir etkisini sürdüren kripto kışı bugün etkisini iyice arttırmış durumda. Birçok kripto para biriminde ve Bitcoin’de düşüş derinleşiyor. Kıdemli bir kripto para analisti, yaşanan volatilitenin ardından yatırımcıları sakin kalmaları konusunda uyardı.

FOMO'dan Kaçının

Kıdemli analist Jason Pizzino Youtube üzerinden 276.000 abonesine FOMO'dan kaçınmanın akıllıca olacağını ve yeni pozisyon açmadan önce iyi düşünmeleri gerektiği konusunda birtakım uyarılarda bulundu. Uzman isim açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Mevcut piyasa koşullarında yatırımcılar oldukça temkinli olmalı. Yeni bir portföy oluşturmak için erken davranmamalısınız. Bitcoin'in 20.700 dolar seviyesini yeniden alıp alamayacağını görmek için bekleyin. Ve bir sonraki büyük yükseliş hareketi fiyatım 23.200 dolar seviyelerinde… Ancak daha uzun vadeli sinyaller bekliyorsanız, uzun vadeli grafiklere geri dönmeli ve bu alanların düşüşten yükselişe geçtiği yerleri aramalısınız ve bu seviyeler biraz daha yüksek.

Yazı kaleme alındığında piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin son 24 saat içerisinde yaşadığı ciddi değer kaybının ardından 18.990 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Piyasaya Meydan Okuyanlar!

Öte yandan piyasa düşüş sesleri ile yankılanırken bazı altcoinlerde kazançlarıyla yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Bunlardan bazıları şu şekilde; Ethereum (ETH) tabanlı merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI) bugün piyasaları geride bırakarak son 24 saatte %6 oranında bir artış gösterdi ve yazı kaleme alındığında 6.31 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca UNI’nin fiyat hareketiyle benzer şekilde ve dönemde Blockchain platformu Neo (NEO) aynı dönemde %5 oranında bir değer kazandı. NEO kullanıcıları, birden fazla türde kripto para birimi satın alabilir, satabilir, takas edebilir, kaydedebilir ve dolaşıma sokabilir ve ayrıca bunları doğrulanabilen benzersiz dijital tanımlayıcılar aracılığıyla fiziksel varlıklara bağlayabilir.

Read Entire Article