Kilit Destek Seviyesini Kaybeden Altcoin Yatırımcıları Korkutuyor!

1 year ago 75

Airdrop olarak dağıtıldığında birçok yatırımcı aniden yüzlerce dolar kazandı. Ancak işler değişiyor. Popüler kripto para kilit destek seviyesini kaybetti ve performans düşüşü sadece fiyat tarafında değil. Ethereum topluluğunun yakından takip ettiği popüler kripto para yatırımcılarını tedirgin ediyor. Güncel veriler ve beklentileri ele alıyoruz. Detaylar haberimizde.

Optimism (OP) Token

OP token kilit desteği kaybetti ve en büyük altcoinle arasındaki mesafe açılıyor. Ethereum ile karşılaştırıldığında performans kaybı dikkat çeken Optimism (OP) 1 dolarlık kritik desteğin altında alıcı buluyor. Böylece, geçen haftadan bu yana dar konsolidasyon modeline girmiş oldu. CoinMarketCap verilerine göre OP Token %5 düşüşle 0,85 dolardan alıcı buluyor.

Buna ek olarak, Ethereum işlem sayısındaki artışa rağmen Optimism'in işlem sayısı ETH'ye kıyasla önemli ölçüde düştü. Nansen tarafından sağlanan veri aradaki boşluğu gözler önüne seriyor.

Optimism Geleceği Var Mı?

En iyi Ethereum ölçekleme çözümlerinden olan Optimism yakın zamanda OpenSea desteğine kavuştu. Apetimism, Bored Town, MotorHeadz, ve OptiChads gibi popüler koleksiyonların OpenSea üzerinden listelenmesine olanak tanıyan bu güncelleme Optimism ağının Eylül ayında 5 milyon işleme ev sahipliği yapmasını sağladı.

Ancak OP topluluğunun dikkate alması gereken bazı sorunlar bulunuyor. Zincir üzerindeki verilere OP için aktif adresler yaklaşık dört gün önce 7.180'e düşmüştü. DefiLlama'dan alınan verilere göre, Arbitrum, 985,77 milyon dolarlık TVL’e sahipken Optimism 842,59 milyon dolarda kaldı. Optimism’in nce Arbitrum ile rekabet etmesi gerekiyor eğer yeniden ilgiyi üzerine çekebilirse Ethereum ana ağıyla rekabet edeceği günlere geri dönebilir.

OP token için iyimser bir gelişme ise işlem hacminin bugün %44 oranında artmış olmasıdır. 201 milyon dolarlık piyasa değeriyle OP token güne en büyük kripto paralar arasında 131’inci sırada devam ediyor. 12 Eylül tarihinden bu yana devam eden düşüş piyasaların bugün yeniden toparlanmaya başlamasıyla artık sona erebilir. Ancak ilk olarak 1 dolarlık kritik destek bölgesinin yeniden ele geçirilmesine ihtiyaç var.

Kripto paraların kümülatif değeri 937 milyar dolara tırmandı ve kripto para kralı 19.300 doların üzerinde alıcı bulmaya devam ediyor.

Read Entire Article