Kötü Haber Yakın! Shiba Coin Yine Mi Hüsran?

1 year ago 58

Meme tokenler arasında en az Dogecoin kadar popüler olan tek bir kripto para bulunuyor. Bu kesinlikle Shiba Coin. Hatta bazı dönemlerde Dogecoin’in de önünde olduğu görüldü. Ancak bugünlerde işler Shiba Coin topluluğunun beklediği gibi gitmiyor. Son gelişmeler adeta “yine mi hüsran?” dedirtti.

Shiba Coin

Uzun zamandır beklenen layer2 çözümü Shibarium'un lansmanı yine ertelenebilir. Shytoshi Kusama'nın, geliştiricinin kendi deyimiyle, şifreli mesajlara ve ipuçlarına olan sevgisini bilen takipçileri onun her adımını izliyor. Bu durum onun hesabını gayri resmi Shiba Coin duyuru kanalına dönüştürdü. Özetle bu hesaptan yapılan paylaşımların, imaların Shiba Coin topluluğu için önemi son derece büyük. Shytoshi Kusama biyografisinde daha önce yayınlanan ve "Shibarium'u fiyonklu kalp şeklinde bir kutuya koyacağını" belirten bir mesajı sildi. Bu mesaj birçok kişi tarafından Shibarium'un lansmanının 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Metin şu anda silinmiş durumda ve yeri boş. Bunun Shibarium'un gelişinde bir başka gecikme mi olduğu henüz bilinmiyor. Shytoshi'nin sosyal medyada Shiba Coin’in daha fazla konuşturmak için böyle bir şüpheli hareket yapmış olabileceği de konuşuluyor.

Shibarium

Shiba Inu ekibi işi ağırdan alsa da bazı platformlar bu layer2 protokolünün lansmanı için hazırlanmaya başladı bile. Atomic Wallet şimdiye kadarki en kapsamlı yaklaşımı benimsedi. 5 milyonun üzerinde kullanıcıya hizmet veren cüzdan Shibarium desteğini ilk duyuranlardan biri oldu. Ledger ve Trezor da donanım cüzdanlar için desteği daha önce ifade etmişti. Gecikmeli de olsa Shibarium duyurusu birkaç günlüğüne Shiba Coin fiyatını etkileyici biçimde yükseltebilir.

Ancak yaşanan gecikmeler heyecanı azaltıyor. Yeni yıl öncesinde yapılan duyuruya göre lansmanın Ocak ayının ilk yarısında daha fazla gecikmeden olacağı ima ediliyordu. Şimdi ise 14 Şubat imalı paylaşım kaldırıldı ve muhtemelen süreç biraz daha uzayacak. Belki de ABD enflasyon verisinin piyasaya etkileme ihtimali göz önünde bulundurularak böyle bir karar alınmış olabilir. Birçok kripto para projesi fiyata etki edecek önemli gelişmelerin lansman tarihini seçerken makro ekonomik riskleri göz önünde bulunduruyor. Sürpriz bir şekilde enflasyon verisi beklenti üzerine gelirse bu Shiarium’un SHIB fiyatı üzerindeki etkisini minimuma indirecektir.

Read Entire Article