Kraken CEO’su, Bitcoin’de Boğa Piyasasını İşaret Etti: BTC’nin Kullanım Durumları Güçleniyor

2 years ago 100
 BTC'nin Kullanım Durumları Güçleniyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Kraken‘in CEO’su Jesse Powell, lider kripto para birimi Bitcoin hakkında öndemli açıklamalarda bulundu. Powell, hakim küresel siyasi ve ekonomik iklimin Bitcoin’in (BTC) önemini gösterdiğini söyledi.

Kraken CEO’sundan Önemli Bitcoin Açıklamaları

Popüler kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bloomberg ile yaptığı yeni bir röportajda, 2021’de amiral gemisi kripto para biriminin 100.000 dolara ulaşamamasına rağmen Bitcoin konusunda yükselişte olduğunu açıkladı.

Powell açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Bitcoin‘in fiyatı konusunda hala iyimserim. Birçoğumuz geçtiğimiz yıl 100.000 doları aşacağımızı düşündük, ancak bunları tahmin edemeyeceğinizi biliyorsunuz.”

Powell’a göre, hakim jeopolitik ortam, bir değer aktarımı için bir mağaza ve bir araç olarak Bitcoin için kullanım senaryosu fırsatları sunuyor. Öyle ki ünlü CEO, röportajın devamında lider kripto para biriminin kullanım durumlarını ele aldı ve şöyle söyledi;

“Gördüğümüz şey, insanların Bitcoin kullanması için devam eden kullanım durumları ve devam eden sebepler. Demek istediğim, enflasyon 80’lerden beri tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve belirtilen enflasyon bu. Enflasyonun %7,5’in çok üzerinde olduğunu süpermarketlere gittiğimizde hepimiz anlıyoruz.

Ve bece bu durum kontrollerle birleştiğinde, protestolar üzerindeki kısıtlamalar ve meşru bağış toplama çabaları, Bitcoin için kullanım durumunun giderek güçlendiğini gösteriyor. Dolayısıyla buna uzun vadede inanmak için her geçen gün daha fazla neden var.”

Bitcoin Gerçek Dünya Sorunlarını Çözüyor

Yakın tarihli bir örnek, Kanadalı kamyoncuların bir hükümet baskısından sonra para toplama çabaları için kriptoya yönelmelerini ve GoFundMe gibi merkezi kitle fonlaması araçlarının onları geri çevirmesini içeriyor.

Sonuç olarak Powell, Kanadalı kamyon şoförü protestolarında örneklendiği gibi Bitcoin’in “gerçek dünya sorunlarını çözdüğünü”n altını çizdi ve devam etti;

“Bitcoin’in fiyat spekülasyonundan daha fazlası olduğunu biliyorsunuz. Hükümet tarafından veya merkezi bağış toplama platformları tarafından kapatılan bağış toplayıcılarınızın olduğu Kanada’da gördüğümüz gibi gerçek dünya sorunlarını çözüyor ve Bitcoin bunu atlatıyor ve bunu aşıyor ve doğrudan insanlara para sağlıyor.

Yani biliyorsun, bence bu özgürlük için bir oy.”

Read Entire Article