Kripto Analitik Firması, Güncel Verilere İşaret Etti: Borsalardaki BTC Arzı Düşmeye Devam Ediyor!

2 years ago 111
 Bu Seviye Bitcoin'in (BTC) Kaderini Belirleyecek! Düşüş mü, Yükseliş mi?

Güncel verilere dikkat çeken kripto analitik firması Santiment, kripto para borsalarındaki BTC arzının son 3 yılın en düşük seviyesine gerilediğini ortaya koydu.  Ayrıca Santiment, Ethereum balinalarının işlemlerinde çok ciddi bir artışın da kaydedilmekte olduğunu belirtti.

Santiment, Güncel Verilere İşaret Etti

Kripto analitik firması Santiment, kripto para borsalarındaki BTC arzının, Aralık 2018’den bu yana en düşük seviyelerine düşmeye devam ettiğini ifade etti. Son dönemlerde borsalardaki düşen BTC arzı, yakın vade de düşmeye devam etti ve son yılın en düşük seviyelerine geriledi. Ayrıca Santiment, Ethereum balinalarının da işlemlerini önemli ölçüde arttırdıklarını belirtti. Santiment’e göre Ethereum balinalarının ETH işlemlerinde çok ciddi bir hareketlilik yaşandı.

Bitcoin, 41.000 Dolar Seviyelerine Geriledi

Son haftalarda kaydettiği yükseliş hareketlerinin ardından yukarı yönlü bir ivme kazanan Bitcoin (BTC), yönünü yeniden yukarı çevirdi. Bitcoin, gün içerisinde düşüş hareketlerine hız kazandırarak 41.000 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasının da düşüş yönlü bir ivme kazanmasına neden oldu. Piyasadaki çoğu altcoin, yeniden yönünü aşağı çevirdi. Bu bağlamda Ethereum (ETH) da kaydettiği son düşüş hareketlerinin ardından 2.880 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article