Kripto Analiz Platformu, Ethereum Yatırımcılarını Uyadı: ETH’de Yeni Bir Satış Dalgası mı Geliyor?

1 year ago 61

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği düşük oranlı değer kayıpları ile birlikte yeniden 28.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, gün içinde çeşitli oranlarda değer kayıpları kaydetti. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,17 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1855 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto analiz platformu IntoTheBkock, yaklaşan önemli ağ güncellemelerini ve Ethereum'daki son durumu değerlendirdi.

Ethereum (ETH), Kritik Fiyat Seviyelerinde

Bitcoin (BTC), sabah saatlerinden bu yana kaydettiği düşüşler ile birlikte 28.000 dolar seviyelerinin altına geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'in 28.000 dolar seviyelerinin altına gerilemesi ile birlikte yeniden düşüşe geçti ve piyasadaki çoğu kripto para birimi değer kayıplarına hız kazandırdı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap'in güncel verilerine göre 1,17 trilyon dolar seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH) ise yaklaşan önemli güncellemeler ile birlikte yeniden hareketlendi ve piyasadaki düşüş ivmesinin etkisiyle son 24 saatte %2'ye yakın bir değer kaybı kaydetti.

IntoTheBlock, Ethereum Yatırımcılarını Uyardı

Kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin de etkisiyle gün içerisinde değer kayıplarına hız kazandıran Ethereum (ETH), yönünü yeniden aşağı çevirdi ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %2'ye yakın bir değer kaybı kaydederek 1855 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto analiz platformu IntoTheBlock'un araştırma ekibinin başında olan Lucas Outumuro ise dün gün içerisinde paylaştığı bir Medium makalesinde Ethereum'da yaklaşan önemli güncellemeri değerlendirdi ve ETH'nin fiyat performansına olası etkilerine ilişkin düşüncelerini paylaşarak ETH yatırımcılarını uyardı. Lucas Outumuro, Ethereum ağında gerçekleşecek bu güncellemelerin kripto ekosistemine önemli bir fayda sağlayacağını öne sürse de yakın vadeli fiyat hareketlerine dikkat çekti. Uzun vadede ETH'nin daha güçlü bir fiyat performansı sergileyeceğine yönelik düşüncelerini belirten Lucas Outumuro, uzun vadeli olumlu beklentilerinin yanı sıra kilitli ETH'lerin açılması ile birlikte yakın vadede bir satış baskısı oluşabileceğini ve bu satış baskısının ETH fiyatında bir çekilmeye neden olabileceğini ifade etti.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article